Ej full sm vesela,da je končno k seb pršla peesda,prov smilila se mi je kar se je dogajal z njo In evo končno je spet začela hehe pa by the way hud komad tale nou
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
men ni bla nikol nič posebnega - niti vizualno kaj šele vokalno. itak ji vse komade, koerografije, ma vse drugi napišejo in ona je samo preformer, z za moje pojme precej ponesrečenim glasom. ampak lih zarad tega ji lahko rečem samo resprect, ker je uspela v šovbiznisu ne glede na to da je (po mojem mnenju) čist povprečna pevka
Js se spomnim kako je začela in je ravno isto stara kot moj brat...takrat se mi je zdelo tako fascinanto, kako lahko nekdo tako mald tako uspe. Nevem no, zdi se mi, da je ona prvi moj spomin nekoga slavnega, ki pač ni slovenec/slovenka.
Britney se je za neko revijo slikala pred in po photoshopu, da bi s tem ženskam pomagala, da se ne obremenjujejo več, da bi izgledale popolno. Ma super, vsaka čast!
wau. prva pametna stvar ki jo je nardila po parih letih. to mi je vsec...upam da se bo se vec zvezdnic odlocl to narest ker photoshop je ubijalec zenske samozavesti
Britney vsak dan na svoji TWITER strani objavlja 6 sekundne izseke iz svojega najnovejšega videa za pesem HOLD IT AGAINST ME. Spot bo imel premiero 17.2.2011 do takrat pa lahko spremljamo kratke izseke z semanja videa. Objavlejenih je bilo že 7.
Uf zame pa en slabših - čist premal se dogaja, koncept je že 100x viden, preveč reklam (kot da nima denarja sfinancirat en videospot), plesne točke so spet medle (ne razumm, kako lahko ena tok talentirana punca kar naenkrat pleše kot, da se ji nebi dal - zgleda tko kot punce ki se ogrevajo v zaodrju pred tekmami ). Ah....škoda. Sm res pričakovala (in upala) na več, ker sm drgač ful njena fanica
^^ Se strinjam, sploh glede plesa. Glede na to kolk so ga promoviral in govoril da bo nekaj najboljšega kar je kdaj naredila, sem pričakovala več. Ampak let's face it, če tale spot primerjamo z vsemi njenimi zadnjimi z Blackout in Circus (OK, Womanizer izvzet), je tole presežek