Js bi na vajinem mestu pač izkoristila dneve/ure ko enih staršev ni doma.. vse se da..samo malo se morš znajdit
pa pazita na zaščito in užiwajta

-- na zadnjih zicih seveda.

Jz pa nikol nisem doma sexala, ko je bil še kdorkoli drug doma, pa imam svojo sobo..celo v višjem nadstropju od ostalih prostorov. Me ni blo za prepričat v karkol takega. Pri fantu pa ja, hehe, sej niso bli moji starši.Angel in devil shoes napisal/-a:Jah pač starci so v sosednji sobi
purple_rain napisal/-a:Jz pa nikol nisem doma sexala, ko je bil še kdorkoli drug doma, pa imam svojo sobo..celo v višjem nadstropju od ostalih prostorov. Me ni blo za prepričat v karkol takega. Pri fantu pa ja, hehe, sej niso bli moji starši.Angel in devil shoes napisal/-a:Jah pač starci so v sosednji sobi
Tko da, ja, valda, počakat, da bo kater kdaj sam doma oz. čakat lepše vreme (kar pa, kot je vidt, pomeni še kar nekaj čakanja).

loverboy napisal/-a:
Pa eni pravite prednji sedež, drugi zadnji. Kaj je s tem? Stvar okusa, ali kaj več?
Prednje sedeže potisneš čisto do konca in jih daš v ležeči položaj ali pa uzadej, Samo pač pazi, da si res nekje, kjer ni možnosti obiska policajev