V glavnem ne maram paradižnika, paprike, vloženih kumaric (sveže obožujem), različnih klobas, mesnih paštet, večino mesa, čebule. Zanimivo pa je, da sem to na kakem obisku že večkrat jedla, iz vljudnosti.
Ne maram:
- ananasa, banan, mangota, paradižnika
- svinjskega in govejega mesa
- kebaba
- klobas in hrenovke
- kuhanega zelja in repe
- enoločnic
- lazanje
- same čokolade in čokoladne torte
- čokolina in nutele
- marmelade
- juhe
I walk these roads with grace And I'll wave with you behind me With a new smile on my face Cause I'm walking in new shoes now I got a new song to sing!
Živim čisto normalno Večinoma jem piščančje meso, polnozrnate testenine, riž, tortilije, zelenjavo, ribe,...
Res pa je , da sem zelo izbirčna.
I walk these roads with grace And I'll wave with you behind me With a new smile on my face Cause I'm walking in new shoes now I got a new song to sing!
ne maram:
svinjskega mesa
govejega mesa
skute, navadnega jogurta =S
vampov
pasulja
fižola
kave
koka kole (nemaram nobenih gaziranih pijac )
..pa se kaj bi se najdlo
a mislte da je izbirčnost stvar vzgoje al kako pride do tega?
k zadnč sm doživela k sm sla z eno skupinico punc na kosilo in smo skor vse naročile testenine s tuno, ki so ble meni naravnost odlične. in pol vidm da je ena pojedla točn tri makarončke vn in izgovor je biu 'js ne jem paradižnika v koščkih, pa bazilike v tko velikih kosih pa parmezana pa preveč vode je v omaki pa...' aaaaaaaaa, in men se je natakar kr zasmilu k je poln krožniku nesu nazaj in vrgu proč...
Zlo mal stvari je k jih ne bom probala, pa če sm jih ne morm rečt da so mi zanič, v kakšni krizi bi jih vrjetno tut pojedla, ampak sigurno če se le da ne jem rdeče pese in vampov.