Spolno nadlegovanje na delovnem mestu
Spolno nadlegovanje na delovnem mestu
Živjo!
Sem pregledala stare teme, pa nikjer nisem vidla nč podobnega. Torej, imam problem. Pred dvema mescoma sem kot študentka začela delat v lokalu. Najprej je bilo super, super plača, sodelavci,vse. Na začetku me šef ( star 40 let,poročen,dva otroka) še pogledal ni, vse je bilo zmenjeno prek sodelavke. Do izpred dveh tednov. Po naravi sem taka prijazna in energična, kar pa je šef uzel mal drgač. Ker delam tudi ponoči, je poslou sodelavke dam, tko da sva ostala sama. Zaradi dobrih odnosov, sem sprejela povabilo na pijačo, preden počistiva ceu lokal. Kar naenkrat pa me je začel božat po stegnih. Umaknila sem mu roko, počistla do konca in mu tud povedala, da nočm nč met. No, naslednji dan me še pozdravu ni, zvečer se je pa spet začel. Kar naernkrat me je prijel okol pasa, začel govort, da on bi pa sexu z mano in ne vem kaj še. SPET sem mu rekla, da me niti najmanj ne zanima, da ma ženo, da res ni prav kaj dela itd. Šla sm dam in SPET dobila sms, da je osvojite mene trnjava pot in da kdaj mam čas, da greva na njegov vikend...
Resno očitno ne dojame, da nočem nč met z njim, službe pa res nočem izgubit, ker je dober vir denarja. Kako naj se soočim z njim oz. če ste že imele take izkušnje in kaj ste naredile?
Naj pa še povem, da je kolegica, ki ga pozna že vrsto let rekla, da on prej ni bil tak in da ne ve kaj mu dogaja.
Najlepša hvala za pomoč!
Sem pregledala stare teme, pa nikjer nisem vidla nč podobnega. Torej, imam problem. Pred dvema mescoma sem kot študentka začela delat v lokalu. Najprej je bilo super, super plača, sodelavci,vse. Na začetku me šef ( star 40 let,poročen,dva otroka) še pogledal ni, vse je bilo zmenjeno prek sodelavke. Do izpred dveh tednov. Po naravi sem taka prijazna in energična, kar pa je šef uzel mal drgač. Ker delam tudi ponoči, je poslou sodelavke dam, tko da sva ostala sama. Zaradi dobrih odnosov, sem sprejela povabilo na pijačo, preden počistiva ceu lokal. Kar naenkrat pa me je začel božat po stegnih. Umaknila sem mu roko, počistla do konca in mu tud povedala, da nočm nč met. No, naslednji dan me še pozdravu ni, zvečer se je pa spet začel. Kar naernkrat me je prijel okol pasa, začel govort, da on bi pa sexu z mano in ne vem kaj še. SPET sem mu rekla, da me niti najmanj ne zanima, da ma ženo, da res ni prav kaj dela itd. Šla sm dam in SPET dobila sms, da je osvojite mene trnjava pot in da kdaj mam čas, da greva na njegov vikend...
Resno očitno ne dojame, da nočem nč met z njim, službe pa res nočem izgubit, ker je dober vir denarja. Kako naj se soočim z njim oz. če ste že imele take izkušnje in kaj ste naredile?
Naj pa še povem, da je kolegica, ki ga pozna že vrsto let rekla, da on prej ni bil tak in da ne ve kaj mu dogaja.
Najlepša hvala za pomoč!
And I'd give up forever to touch you.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Cosmopsiho
Bojim se komu tud rečt, ker sj veš kko bo pol. Zihr moj jst tista kur**, ki ga je osvajala in tako dalje...Problem je tud, ker je on vedno tm, ko jst delam in skoz skupaj zaključujemo. Zdj sm pa tud čudežno pisana skoz zvečer, čeprou je blo zmenjen, da js delam dopoldne.
-
- Cosmopsiho
Verjamem, da nočeš preveč o tem naokol govort, valda.
A pa to vam šef piše urnike?
Kako se pa sicer s sodelavko razumeš? Mogoče bi probala z njo menjat, tko, na potiho se zment, vsaj enkrat, pa da se potem vidi kako bi šef odreagiral (v smislu, če bi te res ful pričakoval)..
Mislm, zoprna situacija, res..
A pa to vam šef piše urnike?
Kako se pa sicer s sodelavko razumeš? Mogoče bi probala z njo menjat, tko, na potiho se zment, vsaj enkrat, pa da se potem vidi kako bi šef odreagiral (v smislu, če bi te res ful pričakoval)..
Mislm, zoprna situacija, res..

Ja urnike piše on, s sodelavkami se pa res dobr razumem in je rekla, da mu bo tud ona rekla, če ne neha. Ampak prou skoz razmišljam, če sm js dajala kakšne čudne signale in se prou počutm js krivo za vse. Problem je tud, ker ma v mojem kraju on tak status dobrega dečka, ki je uspešen in ma lepo ženičko itd. Js sm pa v mlajših letih bila neumna in si pridobila drgačen sloves. :S
Pa tud ne štekam, zakaj bi hotu bit z mano, ker res nism nevemkaj pa tud njegova žena je res lepa..
Pa tud ne štekam, zakaj bi hotu bit z mano, ker res nism nevemkaj pa tud njegova žena je res lepa..
- beniaminnie
- Sramežljivka
Jst sploh nevem, kaj po forumih sprašuješ kaj naj narediš. Tukaj ni nobenega vprašanja kaj naredit - pustit službo in prijavit šefa, ni druge možnosti. Niti pomislit ne bi smela na to, da ostaneš. Ker ne verjamem da bo kdaj boljše. Tudi če bi te čez nekaj časa nehal nadlegovat, normalnega odnosa šef-delodajalec ne bi mogla imet, mogoče bi se celo začel grdo obnašat do tebe ...
Pa še nekaj:
Sorry no, ampak prvo na kar sem pomislila ko sem to prebrala je blo, da te hoče izkoristit razen zradi tega tvojega slovesa o katerem je mogoče slišal ...
Pa še nekaj:
Lamia napisal/-a:Problem je tud, ker ma v mojem kraju on tak status dobrega dečka, ki je uspešen in ma lepo ženičko itd. Js sm pa v mlajših letih bila neumna in si pridobila drgačen sloves. :S
Sorry no, ampak prvo na kar sem pomislila ko sem to prebrala je blo, da te hoče izkoristit razen zradi tega tvojega slovesa o katerem je mogoče slišal ...
Let's swim to the moon .....
Moj prijatelj je delal lansko poletje na obali v enem lokalu in ga je šefica tko pritiskala ob šank... njenmu ni blo do tega, ker je mev punco ona pa moža. Problem smo rešili tako, da je šla punca tja in ga skos spremljala in čist popizdila k se je ona neki stiskala k njemu... mi smo pa snemali in potem tut poslali možu. Baje da sta se razšla. Prijatelj je dobil še nekaj sto eurov zato, da je nebi prijavu... ker je bil star 17 let:)
Sej mogoče se res sliši otročje ampak en primer smo rešili.
Tako, da tudi tebi svetujem pojdi do dna tej zadevi. Tut če maš čuden sloves, dokažimu, da se s tabo ne igra in boš vidla da bo on na veliko slabšem kot ti:)
LE POGUMNO... DRŽIM PESTI DA SE VSE ZRIHTA.
Sej mogoče se res sliši otročje ampak en primer smo rešili.
Tako, da tudi tebi svetujem pojdi do dna tej zadevi. Tut če maš čuden sloves, dokažimu, da se s tabo ne igra in boš vidla da bo on na veliko slabšem kot ti:)
LE POGUMNO... DRŽIM PESTI DA SE VSE ZRIHTA.
torej, če res kao ne moreš/nočeš pustit šihta ga daj na distanco, zagrozi, da boš pokazala sms-e ženi, nič bit prijazna z njim itd. če ti bo pisal take šihte, da boš na koncu mogla ostat z njim sama, si jih zamenjaj s sodelavkami. če nič od tega ne bo zaleglo boš hočeš nočeš morala menjat šiht
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself