Odprta zveza

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a amark31 »

puma napisal/-a:
amark31 napisal/-a:Nadčlovek alwaleed... tvoje delo in pojava govorita sama zase... I rest my case.

lahko bi se kaj naučil od njega ... njemu ni bil problem svojo sliko na forum prilepit, medtem ko ti nekaj bavskaš o alfa moškemu so tvoja (virtualna heh) dejanja zelo daleč od tvoje besede.

Sej vem... ti hočeš sam moj telešček gledat, pohotnica. :cry: :D
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica

Alwaleed... veliko sem razmišljal... soul searchal, če hočeš... bilo je zelo težko... večkrat sem se poten zbujal sredi noči, včasih je bilo tako hudo, da nisem mogel spati na trebuhu ampak le na hrbtu...in... mislim, da sem končno naredil velik korak naprej.

Odločil sem se, da bom tudi jaz, ko se poročim imel odprto zvezo... tako jaz, kot moja bodoča boljša polovica bova če nama zapaše lahko sexala z drugimi ženskami; sama ali skupaj v trojčku, šterojčku. Da, napredoval sem tako zelo, da me celo misel na njo z drugo vzburja...

Mislim, da sem s tem dokazal svojo zrelost, strpnost, humanost in nesebičnost.
Zadnjič spremenil amark31, dne 06. Apr. 2010 19:36, skupaj popravljeno 2 krat.
Smeješ se, a nihče ne vidi tvojega nasmeha,
jočeš, a nihče ne vidi tvojih solza.
Probi prdnt.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:27, skupaj popravljeno 1 krat.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

amark31 napisal/-a:Alwaleed... veliko sem razmišljal... soul searchal, če hočeš... bilo je zelo težko... večkrat sem se poten zbujal sredi noči, včasih je bilo tako hudo, da nisem mogel spati na trebuhu ampak le na hrbtu...in... mislim, da sem končno naredil velik korak naprej.
Le zakaj, a? :D :lach:
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

in gremo spet od začetka.... :roll:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica

Horus napisal/-a:sarkazem, cinizem in ostali derivati so po defaultu argumentacijski fail :P

Ne eno, ne drugo... samo malo good oldfashioned fun. :D

In... če se je Alwaleed v tem našel... more power to him.
Jaz se ne. Predstavil je argumente zakaj njemu ja, jaz zakaj meni ne... nakar me je do neke mere še prepričal (glej štiri poste višje... no priznam, da je bilo to v meni že od nekdaj. :D

Mislim, da ni nobene potrebe za:
Zadnjič spremenil amark31, dne 06. Apr. 2010 19:53, skupaj popravljeno 2 krat.
Probi prdnt.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

^^o kok kul. Frost!

js odprte zveze ne bi mogla furat. vsaj ne v tem trenutku svojega življenja.
še promiskuitete se mi ne da več it.

staram se.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

alwaleed-fajn je tale odprta zveza, samo jz vem da ne bi mogla tega it, ni to zame. Se pa strinjam z delom da se na ta način izogneš vsem ljubosumnim izpadom oz. dramam kot si ti rekel. Čeprav nisem neki ljubosumen tip ženske, moj tut ne, ampak vsake toliko (res redko) pride do nekega občutka začetka ljubosumja oz. zametkov ljubosumja, katerega hitro uničiš, pobere pa ogromno živcev in energije. Mislim da je to ena izmed prednosti odprte zveze, da tega pač ni. Kar se tiče omejenesti na enega partnerja, me to dejstvo sploh ne moti, mam vse kar želim, drugih nočem, tko da to niti ni neki problem...
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Jaz mislim da je ljubosumje lahko še bolj izrazito v odprti zvezi v smislu, da lahko predstavlja večji problem. V navadni je pač jasno, da si monogamen (serijsko :D) in to je to, drugi so prepovedani. Pri odprti pa je težje ... moraš veliko bolj obvladati sebe in svoja čustva, da si lahko razčistiš, kaj ti pomeni partner in kaj ti pomeni, če se partner poljublja še z drugimi. Ni lažje glede ljubosumja, težje je po tej strani. Vsaj glede na moje izkušnje ...
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Am, še eno sliko čakamo tlele, če se ne motim??? :D
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

amark31 napisal/-a:Sej vem... ti hočeš sam moj telešček gledat, pohotnica. :cry: :D

:D
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

amark31 napisal/-a:Odločil sem se, da bom tudi jaz, ko se poročim imel odprto zvezo... tako jaz, kot moja bodoča boljša polovica bova če nama zapaše lahko sexala z drugimi ženskami; sama ali skupaj v trojčku, šterojčku. Da, napredoval sem tako zelo, da me celo misel na njo z drugo vzburja...

Me veseli, da si na tak način prišel v stik sam s sabo. :D
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

g00fy_qa napisal/-a:Jaz mislim da je ljubosumje lahko še bolj izrazito v odprti zvezi v smislu, da lahko predstavlja večji problem.

V odprti zvezi je ljubosumje nekaj, s čimer se spoprimeš in imaš pri tem jasno predstavo, kaj je dobro in kje je cilj: uživati v tem, da tvoj partner uživa, in ne čutiti negativnih čustev zaradi tega, ker s tvojim partnerjem trenutno uživa nekdo drug. Ker veš, da je to tvoj partner, da se bo kmalu vrnil z nasmeškom na obrazu, in se bosta imela še bolje.

V monogamni zvezi se kakršnokoli potencialno ljubosumje pomete pod preprogo. Problema z ljubosumjem "ni", ker so aktivnosti, ki bi taka čustva vzbujale, itak "prepovedane".

Ampak realnost nas eventuelno postavi v situacije, v katerih se je treba soočiti z vsem, kar smo dotlej pometali pod preprogo. Bolj, kot smo se v preteklosti nečemu izogibali, teže to je.
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica

Alwaleed napisal/-a:
g00fy_qa napisal/-a:Jaz mislim da je ljubosumje lahko še bolj izrazito v odprti zvezi v smislu, da lahko predstavlja večji problem.

V odprti zvezi je ljubosumje nekaj, s čimer se spoprimeš in imaš pri tem jasno predstavo, kaj je dobro in kje je cilj: uživati v tem, da tvoj partner uživa, in ne čutiti negativnih čustev zaradi tega, ker s tvojim partnerjem trenutno uživa nekdo drug. Ker veš, da je to tvoj partner, da se bo kmalu vrnil z nasmeškom na obrazu, in se bosta imela še bolje.

V monogamni zvezi se kakršnokoli potencialno ljubosumje pomete pod preprogo. Problema z ljubosumjem "ni", ker so aktivnosti, ki bi taka čustva vzbujale, itak "prepovedane".

Ampak realnost nas eventuelno postavi v situacije, v katerih se je treba soočiti z vsem, kar smo dotlej pometali pod preprogo. Bolj, kot smo se v preteklosti nečemu izogibali, teže to je.

Teoretično se sliši super, kot nek flyer za odprto zvezo, realnost pa je, kot vsi vemo... malo bolj krvava.

Bi te pa nekaj vprašal, za odprto zvezo je treba verjetno veliko delat na sebi, je tvoja partnerka starejša od tebe?
Zadnjič spremenil amark31, dne 13. Apr. 2010 17:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Probi prdnt.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Mene pa sam neki pri tej odprti zvezi zanima.......glede na to, da smo ženske bolj čustvena bitja, težje nas je dobit v posteljo kot moške, predvidevam, da ima tvoja žena več sreče in manj problemov pri iskanju nekoga, ki jo bo pof.... in ga ne bo motilo, da je v zvezi. Tebi je verjetno težje.....najti žensko, ki bo šla v posteljo s tabo in hkrati vedela, da je vse, kar ji lahko ponudiš, ura seksa.

Torej.....kako kompenzirata? Žena seksa več od tebe ali počaka, da ti najdeš gospodično za poseksat in si nato privošči še ona? V kolikor je to prvo, te ne bo moti da je naprimer januarja tvoja žena zamenjala 15 ljubimcev, ti pa samo eno?

In kako je to doma pošlihtan.....ona bi rada seksala z nekom, ura je 18 in gledata Svet na Kanalu A.
Ona: Dragi, jst grem z tistim od predvčerajšnjim na enga.....greš tud ti?
On: Ne, jaz danes ne bom. Nimam primerne kandidatke. Ti kar pojdi, jst bom zdrkal zvečer.
Ona: Adijo. Fajd drkaj!
On: Adijo, pa vzam kondome. Upam da ti čimvečkrat pride!
Odgovori