Koliko dobrih priijateljic imate? Res tistih ta pravih katerim lahko vse zaupate, katere so vam vedno na razpolago za klepet, s katerimi se pogosto družite, se obiskujete?
Ali imate le bolj znanke, s katerimi se pozdravite, izmenjate par besed, se srečujete tu in tam?
Ali pa so to mogoče le prijateljice iz skupne klape, kjer ni pravih globokih, iskrenih in zaupajočih pogovorov?
"Replace the fear of unknown with curiosity" "Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect." "Sexy is sexy" - Adam Lambert
Ne vem, koliko imam prijateljev, ker v resnici ne vem, koga bi uvrstila v ta posvečen krog. Nikogar ni, ki bi mu res zaupala vse, hkrati se pa vedno najde nekdo, ki me bo poslušal. Od nikogar niti ne pričakujem, da bo imel vedno čas zame.
Ločim med kolegi in prijatelji, le da zame tu ni jasne meje, je bolj lestvica nians.
Takšno, da ji lahko popolnoma vse zaupam in vem, da ne bo izdala naprej imem eno. Drugače pa še ene 8 takšnih, da si precej zaupamo in se občasno družimo.
Js mam enonajbolšo prjatlco, s katero si res povemo use in se tud družmo neprestano, potem mam pa še ene 4 dobre prjatlce, s katerimi se tud dost družmo in si tud zaupamo.
če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš. walt disney
4 takšne, ki jim lahko zaupam vse in one meni. Potem pa so še 4, ki se občasno družim z njimi in si precej zaupamo, ne pa vsega. Ostali so zame bolj znanci kot prijatelji.
imam 2 takšni prijateljici, ki jima lahko zaupam vse in onidve meni...skupaj hodimo ven in se družimo..
potem pa je tukaj tudi moj fant, ki je hkrati tudi moj najboljši prijatelj...
res sem vesela da jih imam