K psihiatru sta šla z ženo vedno samo takrat se pokazat ko je bil v normalnem stanju. Ja ja, vem da potem itak nima smisla oz. ni bilo smisla. Ampak jaz samo povem, kakor mi je fant povedal. Jaz tudi pravim, da pol tak ne more psihiater kaj ugotovit.
Torej lahko samo pokličemo ko je v tekm stanju dežurnega zdravnika da si pride ogledat njega...ampak kaj ko ne vem kako zelo lepo se je sposoben obnašati pred zdravnikom. Takoj se strezne in ohladi. Posnetki na skrivaj ali diktafon pa niso dokazno gradivo.
Policija ne more nič!! Verjamete da res žal ne. Zakon in država narekujeta da se ukrepa le po tragediji - - - Bull shit! Midva ne bova čakala na to. Delava kar je v najinih močeh, moj miri strasti doma, jaz pa se informiram pr psihiatrih, psih. ustanovah in policiji, po forumih! In punce policija mi nič ne pomaga, a veste to! NIČ. Danes sem se pogovarjala in mi je policaj povedal da lahko pridejo na dom, ga prijavimo, za razdejanja ki jih je storil - poškodoval dobi denarno kazen, ki odškoduje družino, to je pa tudi vse. Dobiti ga morajo pri dejanju - beri: da se jim v pričo njih utrga, grozi vpričo njih in da jim nasprotuje ko ga mirijo. Kar se še ni zgodilo, ker se jih ful boji. Totalna p***a rata ko jih zagleda. Eto, to je to. Pa smo tam ko se nikamor ne pride s policijo.