Zanima me kaj si mislite o tej temi. Torej ali je dejansko ljubezen, strast in zveza še možna po dogodkih kot so:
-izsiljevanje s samomorom
-izsiljevanje s samouničevanjem (samopoškodovanjem, materialno destruktivnostjo, gladovnim prepričevanjem)
-pretiranimi histeričnimi reakcijami (jokom in podobno)
Je še vedno možno, da bo zveza po takih dogodkih stekla na stari tir ali je to le laganje samemu sebi. Se lahko zgodi, da se oseba dejansko spremeni po takih situacijah oz. je sploh še možno, da zveza obstane po takih dogodkih (tudi če en partner v njej trpi)
Zanima me kaj o situaciji menite na splošno, torej s strani, da ženska obesi težo na moškega ter da moški obesi težo na žensko.
Situacija ni povezana neposredno z mano, je pa posredno.., zaradi tega sprašujem.
---Moje mnenje
Sam sem osebno mnenja, da ni šans da zveza ponovno zaživi kot bi bilo potrebno po taki situaciji. Konec koncev iščejo ženske neko varnost pri moškemu ter to vsekakor ni to, da ima manj psihične moči kot one same, oz. obratno menim, da tudi moški ne more na dolgi rok sprejeti več take ženske (vendar tukaj nimam tako definiranega mnenja). Sam s tem nimam ravno veliko izkušenj, prijatelji pa tudi ne (na srečo

LP
Kokolo