Fay napisal/-a:Ce ste ze slucajno kdaj bili z ljudmi, ki kadijo, se ponavadi kar skulirano obnasajo.
Sem bila enkrat (in zadnjič), in so se mi vsi po vrsti gabili. In ne pomnim da bi se kdo skulirano obnašal.
Lepo, da ločiš - ker sicer je iz tvojega pisanja vidt, kot da so zate vsi isti, pa če skadijo enega na leto ali pa 20 na dan.ReadyToRise napisal/-a:Ne purple, niso/niste vsi, ki so/ste kdaj kadili travo đankiji......to so le tisti, ki izberejo za način življenja vsakodnevno iskanje prave doze in ne vidijo življenja brez tega...in tisti, ki se s pomočjo tega skrivajo pred realnostjo...
nanamiša napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a:Bi si upala trditi, da nas je potem takem velika večina đankijev, ker smo kdaj kakšnega skadili (ali pa tudi če so nekateri konstantno pohal). Al kako?
Ma kakšne bedarije trosiš...
nanamiša napisal/-a:Fay napisal/-a:Ce ste ze slucajno kdaj bili z ljudmi, ki kadijo, se ponavadi kar skulirano obnasajo.
Sem bila enkrat (in zadnjič), in so se mi vsi po vrsti gabili. In ne pomnim da bi se kdo skulirano obnašal.
Fay napisal/-a:Nana: Potem pa nevem v kaksnem krogu se gibljes. Lahko prides enkrat v moj krog prijateljev, ampak seveda ti v naprej enbom povedala, ali so ze kadili ali ne. In verjemi, da je z vsemi imeti normalno debato. Tudi jaz, ki ne kadim!
Fay napisal/-a:
Nana: Potem pa nevem v kaksnem krogu se gibljes. Lahko prides enkrat v moj krog prijateljev, ampak seveda ti v naprej enbom povedala, ali so ze kadili ali ne. In verjemi, da je z vsemi imeti normalno debato. Tudi jaz, ki ne kadim!
Tamala_mrha napisal/-a:nanamiša napisal/-a:Fay napisal/-a:Ce ste ze slucajno kdaj bili z ljudmi, ki kadijo, se ponavadi kar skulirano obnasajo.
Ti, a veš, da se v alkoholiziranem stanju večina folka obnaša bolj kretensko kot če si skadi en joint?
ReadyToRise napisal/-a:*mala*, like I already said...I didn't know!
And yes, my presence makes miracles!