nanamiša napisal/-a:Se popolnoma strinjam!
Isti drek je ali imaš starša ki kadi ali ki pije. Nič ni vredo. In Ja še kako lahko uničiš na takšen način svojega otroka. Ali bo šel tudi sam na to pot ali bo pa zaradi tega slabše gledal na starše.
ma dai. moja mati je v vojih mladih letih probala še kej drugega kot travo. tega pred nami nikoli ni skrivala in še zdaj s svojimi frendi kakega pokadi.
celo za joint mi je zadnjič dala.
drugače je ženska z magisterijem, spoštovana v poklicu, ki ga opravlja. sposobna, inetligentna in odgovorna ženka, ki je vzgojila dva čudovita otroka, ki zaradi njenih razvad nikoli nista imela nobenih travm.
sama sem redna uživalka trave. ko tu berem...sem že na meji z junkijem in zablužencem. faks sem končala v rednih rokih, s povprečjem 8.6 (ne enega od titisih brezveznih), čaka me še diploma, nameravam se vpisat na doktorat. delam. preživljam se sama. imam prijatelje, ok. tipa več nimam, ampak to je bla moja lastna izbira, sem socializirana, možgani mi normalno delajo. upam si trdit, da celo bolje kot večini uporabnic kozmoforuma.
tako, da ne govorit gluposti.
glede dečka pa. če ne bi trave kadil bi se pa zapil. al pa karkoli drugega. mogoče se je spremenil, ker mu ti preveč moriš.
js bi tudi ob takem človeku, kot si ti, postala depresivna in introvertirana.