electra* napisal/-a:ajaa...glede narečja se res opravičujeem, se poskušam brzdat pa mi ne gre:D glede tega da kako črko napišem dvojno, mislim da nima kaj z leti, ampaak od samega načina pisave, pač tak pišem, pa nardim kake pikice vmes pa tak, pa mislim da nebi smelo koga način moje pisave feist motit, oz. tak da se nebi dalo brat;)
Sej mi je zoprno o tem se pričkat, ampak .. zgleda kar nočeš dojet. Narečja so dost kul, ni jih velik, ki pišejo pravilno književno. Ni mi pa najbolj jasno kakšen "stil" je to, da podvojuješ določene črke. OK, recimo da sem dojela "w"-je namesto "v"-je, celo "Ł" & "ł" namesto "L" & "l", ampak taale ga pa zmaga.
glej nevem pač tak sem navajena,nevem,ne gledam zaj na to da bom vsako besedo tak na pisala da bosta obvezno črki podvojenii, pač tak pišeem, jebat ga, nevem za kaj morema zaj razvijat temo o tem kak jaz pišem, pišem kak pišem, če ti je težko brat, ne beri;) konec OT!
Dobr odmislmo zdj vse tole prerekanje pa vse ampak mene je zmotil stavk, da je on med vkendi rad nedosegljiv...hm ja, zakaj? Ker ima ženo in otroke al a resno punco? Ne vem no, če ti je nekdo všeč ne rečeš, da si rad med vikendi nedosegljiv. Ok pustiš doma telefon in greš na izlet al na kavo al karkol, ne pa da si rad med vikendi nedosegljiv - ne vem zame je to znak ne me klicat med vikendi, ker mam takrat druge zadeve.
Skratka, zaključi zadevo in najdi kakšnega drugega.
'se slišiva' je ponavadi izjava, ki se jo uporablja, ko nekoga ne želiš neki blazno slišat. ne pomeni nobene obljube (kot recimo: te pokličem al pa pokliči me) in pušča vrata odprta... no, ponavadi za nič
Kika napisal/-a:'se slišiva' je ponavadi izjava, ki se jo uporablja, ko nekoga ne želiš neki blazno slišat. ne pomeni nobene obljube (kot recimo: te pokličem al pa pokliči me) in pušča vrata odprta... no, ponavadi za nič
ja,res je
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
Pri meni ima pa ta "se slišiva" čisto univerzalno funkcijo.
Kadar to rečem fantu, s tem mislim "se slišiva čez par ur", pri kolegu, s katerim se vozim na faks, to pomeni "se slišiva zvečer, da se zmeniva za jutri", pri bolj občasnih znancih pa "se slišiva ob priliki, ko bom hotela na kofe s tabo". To slednje je pa lahko tudi čez pol leta.