gmail
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Komunikatorka
ribicaX napisal/-a:zanima me, če me nekdo izbriše iz stikov v klepetu v gmailu, kaj potem tudi jaz tega stika ne vidim več ali mi ga kaže kot nedosegljiv ves čas?
Ce te nekdo zbrise ga nimas vec med stiki, oziroma mail imas se med stiki nimas ga pa na klepetu in ni tistega sivega krogca zraven mail naslova. Preverjeno

-
- Cosmopsiho
-
- Komunikatorka
purple_rain napisal/-a:^^ubistvu glih samo sivi krogec ostane?
Vsaj pri men je tko (razen če je oseba "izključila" chat sploh; ampak mislm, da sem bla kar zbrisana/blokirana).
Sivi krogec 100% zgine, me je ena oseba zbrisala in sivega krogca ni vec, osebe nimam vec na klepetu, ostal pa je mail naslov med stiki.
Potem pa sva s prijateljico preverili, ona je mene zbrisala in je bilo isto, potem pa sem se jaz njo zbrisala in je tudi bilo isto.
Ce te pa blokira pa sivi krogec ostane, ker te lahko nazaj odblokira in je spet vse tako kot, da nic ni bilo

Lahko pa tam, ko je moznost "vedno prikazi osebo", "samodejno", "nikoli", ce klikne "nikoli" pa te osebe potem tudi ni med tistimi na klepetu je pa se vedno med stiki in tam vidis tudi ali je ta oseba dosegljiva.
Ne da se mi listat vseh 15 strani te teme, tko da upam da se ne ponavljam. U glavnem zanima me, kk uredim naslednje: mam narejenih par skupin za pošiljanje raznih spam mailov. Pa me zanima kako se naredi, da ostali ne vidijo komu vse sem poslala mail. Ker vem da ma ena kolegica tko narejen, da ko men pošle jaz ne vidim komu vse je še poslala. Sm že gledala nastavitve pa nekak ne vem kje bi to blo.
Hvala za odgovor
Hvala za odgovor

-
- Cosmopsiho
^^bcc
Kul, hvala za razjasnitev.

Aaa..valda, je razlika, če si blokiran ali pa zbrisan.funny baby napisal/-a:/.../
Kul, hvala za razjasnitev.

funny baby napisal/-a:ribicaX napisal/-a:zanima me, če me nekdo izbriše iz stikov v klepetu v gmailu, kaj potem tudi jaz tega stika ne vidim več ali mi ga kaže kot nedosegljiv ves čas?
Ce te nekdo zbrise ga nimas vec med stiki, oziroma mail imas se med stiki nimas ga pa na klepetu in ni tistega sivega krogca zraven mail naslova. Preverjeno
hvala za pojasnilo. zdej vem, da te osebe ni nikol na gmailu ko sem jaz ali pa me je blokirala. grrrrrr

-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
Ko pošljem novo sporočilo ali pa odgovorim na mail, ki ga imam v mapi prejeto se mi na ekranu izpiše sporočilo: Napaka Poslali ste sporočilo iz pogovora v smetnjaku. Sporočilo ne bo vidno v mapi poslana pošta, razen če ga premaknete v mapo prejeto.
Zakaj mi to dela? Ker pol mi vse poslane maile direktno v smetnjak vrže...
Zakaj mi to dela? Ker pol mi vse poslane maile direktno v smetnjak vrže...
Poglej malo tukaj in tukaj. Drugace pa tako iz glave, lahko da ti kaksen lab dodatek kaj zafrkava, pa filtre malo poglej ce so vredu. Za lab pa poskusi jih najprej vse izklopit potem pa ce zacne delat pocasi vklapljaj dokler ne prides do tistega ki ne dela.
There was a point to this story, but it has temporarily escaped the chronicler's mind.