jullia_ napisal/-a:succubus napisal/-a:Drugič pa: težila nisem, dokler mi seveda niso povedali resnice, ...
No, saj.
aja..no oprosti, ker mi ni fajn, če mi nekdo laže
Alwaleed napisal/-a:claire napisal/-a:če recimo fant predlaga kino (karkoli) pa mi ni najbolj za it, njemu se pa ful gre tja, si pač izmislim, da tudi meni ugaja ta ideja. vem, da on naredi včasih tudi obratno. jaz bi šla na pijačo in pač greva, četudi bi on morda raje počel kaj drugega. tega je ful v zvezah.
Jaz tudi takih laži ne maram. Sam se nikoli na tak način ne pretvarjam, od drugih pa imam tudi raje, če se ne. Prvič te takoj manj cenim, če ne pokažeš hrbtenice, drugič pa nimam kaj počet z osebo, ki ne pove, kaj si želi.
nanamiša napisal/-a:Če me bo clo šefica šla spraševat kako sem ji bom pač povedala tko k je. Lej men so te stvari normalne tko da nevem zakaj bi se šel lagat
Dvomim, da skačeš od veselja ob pričakovanju menjavanja pokakcanih pleničk ali brisanja bruhice .. ali pa da šefa veselo in ponosno napizdiš naj si delo nekam vtakne, ker tebi pač ne paše to počet (pa prosim ne se ven vlečt s "če bo treba, bom nardila", ker to pač ni v skladu s tvojo življenjsko filozofijo "delam kar mi paše").nanamiša napisal/-a:Če mi nekaj ne bo za delati, ne bom delala
Če bo šef kreten in bo delal kaj takšnega da bi mene lahko razpizdlo mu bom to tudi povedala. Saj verjetno takrat nimaš več neke želje po tisti službi in ti je malo mar al te odpusti.