Čevlji
- Lucia Klasinc
- Sramežljivka
- Kraj: Maribor
Jaz sem si pa kupila takšne črne usnjene čeveljčke z debelim podplatom (peto) za maturanskega in kar je najboljše - nosim jih lahko tudi sedaj, v šolo (petk ne nosim - res redko), sploh na kavbojke. Zame je najpomembneje itak udobnost in funkcionalnost, je pa super če zraven tega tudi lepo izgledajo. Sicer pa čakam na štipendijo, da grem malce kakšne poletne, športne copate pogledat
.

- Ajda Sitar
- Sramežljivka
- Kraj: Domžale
Pred nekaj časa sem kupila čevlje za maturanca - črne sandale z visoko peto (udobni, sploh glede na to, da zares ne izgledajo). Rabim pa črne, sive ali pa bež balerinke. Naslednji teden grem na lov, hočm lepe, take klasika, ampak nočem, da bi me ožulile. Do sedaj so me prav vse balerinke. Katera mogoče ve kje bi dobila kakšne (da ne bo iskanje predolgo)?
- Ajda Sitar
- Sramežljivka
- Kraj: Domžale
IceIce napisal/-a:Ajda, v Zari majo crne in bez, take cist klasicne, nic nacickane. So ful mehke, tko da pomoje ne zulijo, pa se dost poceni so. Niso pa usnje, tko da ne vem, kako dolgo zdrzijo.
A take navadne, z nekimi gubicami? Te so ful lepe, ampak jih imata že 2 frendici (ena črne, druga bež) in ne bi rada ponavljala.

Kakšne čevlje kej nosite zdaj v tem času? Ful je že toplo, včasih sicer dež, ampak to ni panika, a mi je mal hecno že obut odprte čevlje in zato še vedno nosim gležnarje.
A kej takega je zdaj že fajn za nosit? Se mi zdijo kar primerni za ta vmesni pomladni čas, ko je zunaj že vseeno kar toplo oz. kar vroče včasih.
(spodaj pa dokolenke al pač nekaj, da ni na golo nogo)
Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
Men je to čist kul
al pa kakšne balerinke. Sicer nekatere ne marajo, da dokolenke+ odprti čevlji, ampak men čist kul zgleda. Odvisno od okusa 

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho
Jaz se oblačim oz. obuvam glede na vreme, ne na koledar.
Saj sem še tudi jaz zadnje dni nosila gležnarje, ampak na obali dol je že za japanke zreli čas.
Pa tudi pri nas kakšen dan, čeprav je v glavnem čas za balerinke (če jih nosiš, razen če si navajena nosit večinoma pete), salonarje, tudi te, ki si jih nalimala so za zdaj ravno pravšnji. 

-
- Cosmopsiho
Jaz sem si pa kupila Adidas visoke copate, pa jih skoraj nič ne nosim.
Ravno zadnje čase sem veliko v petah, razen za na fax ali do trgovine skočim v supergah.
Moram pa rečt, da imajo letos v Humanicu toliko hudih modelov, da bom ta mesec verjetno kar dvoje čevlje s peto kupila, ker se hodim slinit po njih že lep čas.

Jaz zadnje čase nosim skoraj ves čas balerinke. Pred dvema tednoma sem pa še v gležnarjih naokol skakala, ker me je blazno zeblo v noge
Pete pa skoraj nič ne nosim trenutno... Večina časa sem itak doma, ker sem že kar nekaj časa v intenzivni fazi učenja (kao
) in pol za v trgovino, pa ko grem na kako pijačo al pa na sprehod obujem balerinke, za tečt mam superge, v hiši sm pa v copatih

-
- Cosmopsiho