Sončna očala

Novosti, trendi...
Odgovori
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

L|~A|n napisal/-a:Jaz si nosim na optike popravljati vsa očala tudi če sem plačala za njih 15€=) Mislim da ti bojo brez problema menjali seveda če bojo meli tvoj model stekel, samo plačati je treba pa gre vse :D Če si pa v kateri optiki videla ta model pa kar tja nesi.

Hvala. Sem jih pred časom že nesla v optiko in povprašala, pa pride novo steklo 20 €, ampak ne bi bile iste barve (stekla), torej bi si morala obe stekli menjat. :? Ampak ker so mi očala lepe in kupljene še letos, jih ne mislim zavreči, zato bom pač plačala za te, naslednje leto pa kupila nove. :?
Blondie7
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Blondie7 »

Predlagam ti, da naslednjič ko kupuješ sončna očala, jih kupi v optiki, ker dobiš garancijo. Sem imela podoben problem s stekli na enih, ampak ker so bili kupljeni v optiki so mi brezplačno zamenjali.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ta očala so edina, ki sem jih kupila drugje in ne v optiki (pač pa v Humanicu) in ker so drugače taka kot v optiki (glede na UV zaščito in kar visoko ceno), takrat sploh nisem razmišljala glede morebitne menjave stekel, če se jim kaj zgodi, ker se mi to še pri nobenih očalih ni zgodilo. :( Bom pa od zdaj naprej samo še v optiki kupovala, da ne bom po nepotrebnem preplačevala popravil.
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

^ampak če je poškodovano po tvoji krivdi, ti garancije tudi v optiki ne bodo upoštevali. :wink:
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objava Napisal/-a Rhea »

http://www.sunglasshut.com/sgh/pdp.jsp? ... 5799137355

Noro sem zadovoljna s temi soncnimi ocali. Super stojijo na obrazu, ceprav imam ozji obraz. Blescavo lepo ubijejo in ni mi treba takoj snet ocal, ce grem skozi tunel ali vstopim v temnejso stavbo. :)
Bunny.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bunny. »

Kje se še da kupiti Ray Ban Wayfarer očala? Sm gledala v optiki v City Parku pa jih majo za 220-240 eurou. A mogoče katera ve kje se ji da kupiti ceneje? Pa kdaj bodo znižanja za sončna očala?
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

^verjetno ne koristi, da so v murski za 140. drugače pa na tej strani: http://www.e-optika.com/?src=adwords&ad=splosna

predhodno jih poskusiš v optiki, potem lahko pa tu naročiš. sigurno se splača :)
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
Bunny.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bunny. »

Ja Murska je malo daleč.:) Išem Lj oziroma okolico. Našla sm jih danes za 185 eurou pa še znižane so za 20%. Sam jih niso mel v črni barvi. Je pa rekla da jih majo mogoče v Domžalah tko da bom šla tja pogledat. Upam da jih še majo. Drugače pa hvala vseeno. Če ma pa še katera kakšne informacije kje jih lahko dobim naj pa sporoči.
Uporabniški avatar
Rebeka Kupec
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Hrastnik

Neprebrana objava Napisal/-a Rebeka Kupec »

Lani poleti sem za darilo dobila očala iz optike Clarus. Bile so super, vendar sem ob koncu poletja opazila izrabljenost robov (lak se je začel luščiti), čeprav sem dobro pazila nanje (brisanje, žog za očala, čiščenje z navadno vodo). Luščenje ni bilo zelo vidno, zato sem jih ob koncu sezone pospravila v žog in dala v omaro - vem, da so bila takrat še cela! Prvič letos sem jih nosila na današnji ekskurziji, in kaj vidim - delček spodnjega roba je preprosto odletel z očal! Zdaj se leča kar prestavlja, vse skupaj izgleda kar odlomljeno... Zanima me, ali v takem primeru garancija velja. Konec koncev bi mi lahko rekli, da zanje nisem ustrezno skrbela, čeprav vem da to ni res. Any advice?
Uporabniški avatar
marelca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a marelca »

Jaz si bom pa letos kupila Ray ban-ke, wayfarer v beli barvi. Komaj čakam, da jih grem iskat ker so mi res najlepše :D
Sanda
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sanda »

Jst bi si letos tud kupila Ray-banke....silver mirror....samo sm zasledila dvoje št. 55 in pa 58...pa me zanima tiste k jih že maste kaj to je...
with every goodbye, you learn...
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LuvDancin »

Osebno sem vedno za boljša sončna očala, kupljena pri optiku, s kvalitetnimi okvirji in šipcami, kot poceni kič iz H&M-a (ki je sicer čist luškan, don't get me wrong). Že v avtu je ogromna razlika s čim voziš, da ne začnemo debato o učkih in škodljivih žarkih. :nein:
Sama imam dvoje iz optike (Hugo Boss in Maxmara) že ene 3 leta, čist klasični model, prva v črni, druga v rjavi. Jih sicer ful pazim, redno pospravljam in jih ne puščam vsepovsod, tko da so res še vedno kot nova. Letos sem si sicer kupila ene iz Zare za na plažo, da ne rabim res skos gledat, kje puščam torbo, in če je brisača čez, ampak ne vem kok jih bom nosila. :lach: Si pa nameravam na letališču čez dva tedna nabavt RayBan klasične aviatorke (srebrn okvir, črne šipce).
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jaz imam pa ravno za na plažo redna očala (za katera vem, da imajo UV zaščito, ker so kupljena v optiki), ker pač na morju že tako ali tako bolj močno sije sonce. Tako za tu pa tam pa imam tudi nekaj cenejših modelov iz trgovin z nakitom ali oblačili.
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

^^ Ja sej, tud o tem sem razmišljala. V bistvu si potem spet po eni strani škodo delaš. :?
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

^^ Ja zato, ker se naveličaš skos ene in iste nosit, dOOh! :D
Odgovori