Stripy napisal/-a:janeva napisal/-a:Sem danes sestro za prvi april nahecala (prek SMS-ov), da sem včeraj zvečer zuni srečala nekega tipa, ki je njej ful všeč. In da jo pozdravlja.
Ona nazaj: A res? Kak fajn...js bi ga tud srečala...daj mu reč da ga nazaj pozdravlam.
Potem sem ji rekla, da me je spraševal vse mogoče o njej pa kaj študira itd.
In pol sem zaključla s stavkom: 1. april

Sestra pa pol: Kak prvi april? Ka te je pol vprašu? A me vseen pozdravlaa?? Sej si ga srečala?
Je bla tak dobra novica, da mi ni hotla verjet, da je šala

O ta je pa kr mal kruta. A je bla fejst razočarana pol?

tale je kruta, sam kaj pa k je moj brat me nahecu, da je sreču bivšga, da sta se pogovarjala k mu je posodu kartico za nek nakup rolarjev,da ma cenej..in tko nanese debata name in se tamau spomne, uuu sj res 1.april da ga nahecam da mam pa jz druzga..in res mu reče,veš da ma pa chiqqa druzga..in on tko šokiran,aja a res..ja jebiga,kva čš..itd...in tko reče,ej stari 1.april in jz bratu hahah kva si ga nehecu dobr

...in pol men brt..ej tamal, 1 april tut teb hahahahaha mrš, tok doživeto use skp da šezmer mislm da je res <:D..prou 1.april v 1.aprilu!
al pa koelga,gremo vn in on razlaga,veš pridm v eno agencijo in majo tko party obletnce,dobim kupončk in kva zadanem počitnce na maldive za 2 osebe in valda waaa fouš,hudo...pridm na fb nasledn dan k se streznla in tko pod status (je tut objavu gor)...in 1.april haha bitch