Gossip Girl #2

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
janeva
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a janeva »

Men se pa zdi da postaja vedno bolj zanimivo...me prav zanima kak se bo končal s tem Jackom Bassom :x
ki je mimgrede najbolj bedn lik :roll:

Am...ka bo kej med Jenny in Natom slučajno? Tak občutem mam... :D
in niti ne bi blo tak slabo :P
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

^^ Meni je malo smešno to, da jo je Nate rešu/pomagu in ona se je že na smrt zagledala. :D
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

Ta sezona mi do zdaj sploh ni bila všeč. Ampak zadnji del, ko je bilo spet malo Elenor, Jenny ter mode, pa je bil kar kul. :)
Uporabniški avatar
Manca Smolej
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana Šmartno

Neprebrana objava Napisal/-a Manca Smolej »

Meni je pa glih 3 sezona zakon .. in tm okol 10ga dela, sm skor skoz jokala. Aaaa. Nate and Serena sta zame res popoln par. In res skoz nekaj dogaja. Spremljam in komaj čakam torek. :)[/quote]
artemisia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a artemisia »

ful pretiravajo s tem nenehnim parčkanjem med igralci...Nate je ravnokar spoznal, da sta si s Sereno usojena in da je oh in sploh v njo zaljubljen že od kar sta prvič seksala...pa že nakazujejo za naprej z Jenny???
Uporabniški avatar
Ksenija Zupanc
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Rimske Toplice

Neprebrana objava Napisal/-a Ksenija Zupanc »

artemisia napisal/-a:ful pretiravajo s tem nenehnim parčkanjem med igralci...Nate je ravnokar spoznal, da sta si s Sereno usojena in da je oh in sploh v njo zaljubljen že od kar sta prvič seksala...pa že nakazujejo za naprej z Jenny???

Ja sei Jenny je bila že prej zaljubljena v Nate-a. Em pač se ji zdi, da je on vse kar rabi, al neki. Me prav zanima kaj bo naredla. Nate je pa tud tko, sem mi zdi da ga bo hiter lahko zapeljala, če bo hotla...no kai pa vem :P
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

^^ Nate se pusti zapeljat. :D Sej sm mela občutek da ne bo dolgo trajalo to kar mata s Sereno, sam z Jenny je že bil enkrat (čeprou je končalo predn je sploh začelo). Serena bi pa lahko mela enkrat za spremembo zlomljeno srce. :D
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
mrs.lucy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mrs.lucy »

[vanessa] napisal/-a:^^ Nate se pusti zapeljat. :D Sej sm mela občutek da ne bo dolgo trajalo to kar mata s Sereno, sam z Jenny je že bil enkrat (čeprou je končalo predn je sploh začelo). Serena bi pa lahko mela enkrat za spremembo zlomljeno srce. :D

hehe prav bitchy se je to zaj slišalo :P ampak bi blo pa kul ja :D Serena mi začenja vedno bolj najedat...ko neka miss sveta, ki želi samo world peace kr naenkrat zdaj vsem
vse kar je zanimivo in vredno gledanja tretje sezone je chuck, ki mi skozi vse dele postaja vedno bolj všeč :D
Grešiti je človeško, občutek pa je božanski.
Urš.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Urš. »

polly-polly napisal/-a:Ta sezona mi do zdaj sploh ni bila všeč. Ampak zadnji del, ko je bilo spet malo Elenor, Jenny ter mode, pa je bil kar kul. :)

jaa pa Dorota (:
Uporabniški avatar
janeva
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a janeva »

Ja, Dorota s trebuščkom :D

In najboljši citat iz zadnjega dela je bil od Blair:
˝Prostitutes are people too. And they have a lot of disposable income.˝ :D
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

Sej res Dorota. :D

Pa Blair bi rabila še več bitchy trenutkov. Mogoče bo zdaj, ko bo zamenala šolo spet malo bolj zanimivo.
Urš.
Sramežljivka
Sramežljivka

polly-polly napisal/-a:Sej res Dorota. :D

Pa Blair bi rabila še več bitchy trenutkov. Mogoče bo zdaj, ko bo zamenala šolo spet malo bolj zanimivo.

Ja no, Blair kakršno jo kažejo to sezono, sej mi je všeč, ampak serijo je,roko na srce, pa najbol skor delal zanimivo da je bla ona taka bitchy pa Chuck tak "MOTHER CHUCKER" haha :)
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

Končno en del, ki mi je bil po dolgem času res všeč :) Kot kater od starih delov. Jenny mi itak že od začetka ni všeč, samo najbolj mi je pa bila všeč, ko se je ukvarjala z modo, ko je bilo mal drame. Btw, a katera ve, če bo Agnes še v katerem delu? Drugač pa da še jst mal pokomentiram ostale, jih še nisem odkar je serija back. Serena mi je bla od začetka naj, zdej mi je čist brezvezna, če že ne skor smotana. Nate je itak vedno bil dolgočasen, nobene prave zgodbe nima če se mene vpraša, tko da sta s Sereno glih za skup :D Mi gre pa že orng na živce to skakanje z enega na drugega (glede parov - Nate je zdej do konca zaljubljen v Sereno, pa bo že kar skočil k Jenny :roll:). Dan mi je še vedno zelo priljubljen, Vanessa tud, in tud ona dva sta mi čist fajn skup. Blair je OK, ampak nič kaj posebnega (ni več tak kot je bila). Chuck je pa kot lik itak čedalje boljši.
Use your head and follow your heart.
Urš.
Sramežljivka
Sramežljivka

joy23 napisal/-a:Končno en del, ki mi je bil po dolgem času res všeč :) Kot kater od starih delov. Jenny mi itak že od začetka ni všeč, samo najbolj mi je pa bila všeč, ko se je ukvarjala z modo, ko je bilo mal drame. Btw, a katera ve, če bo Agnes še v katerem delu? Drugač pa da še jst mal pokomentiram ostale, jih še nisem odkar je serija back. Serena mi je bla od začetka naj, zdej mi je čist brezvezna, če že ne skor smotana. Nate je itak vedno bil dolgočasen, nobene prave zgodbe nima če se mene vpraša, tko da sta s Sereno glih za skup :D Mi gre pa že orng na živce to skakanje z enega na drugega (glede parov - Nate je zdej do konca zaljubljen v Sereno, pa bo že kar skočil k Jenny :roll:). Dan mi je še vedno zelo priljubljen, Vanessa tud, in tud ona dva sta mi čist fajn skup. Blair je OK, ampak nič kaj posebnega (ni več tak kot je bila). Chuck je pa kot lik itak čedalje boljši.

Uff, kokr da bi brala moje misli (:
Urš.
Sramežljivka
Sramežljivka

joy23 napisal/-a:Končno en del, ki mi je bil po dolgem času res všeč :) Kot kater od starih delov. Jenny mi itak že od začetka ni všeč, samo najbolj mi je pa bila všeč, ko se je ukvarjala z modo, ko je bilo mal drame. Btw, a katera ve, če bo Agnes še v katerem delu? Drugač pa da še jst mal pokomentiram ostale, jih še nisem odkar je serija back. Serena mi je bla od začetka naj, zdej mi je čist brezvezna, če že ne skor smotana. Nate je itak vedno bil dolgočasen, nobene prave zgodbe nima če se mene vpraša, tko da sta s Sereno glih za skup :D Mi gre pa že orng na živce to skakanje z enega na drugega (glede parov - Nate je zdej do konca zaljubljen v Sereno, pa bo že kar skočil k Jenny :roll:). Dan mi je še vedno zelo priljubljen, Vanessa tud, in tud ona dva sta mi čist fajn skup. Blair je OK, ampak nič kaj posebnega (ni več tak kot je bila). Chuck je pa kot lik itak čedalje boljši.

Uff, kokr da bi brala moje misli (:
Odgovori