Shia je super igralec.In čeprav je remake od Dvoriščnega okna,ki je klasika,mi je Disturbia celo boljši.Čeprav je tudi Hitchockova verzija brilijantna 

Res film poln brutalnosti, sexa,... ni da ni no, ampak sicer lahko rečem, da te prav impresionira. Z misilmi moraš biti 100% poleg filma, da dojameš bistvo. V Cannesu pa je drugače požel zelo negativne kritike...
, Das experiment - tko tko, ajd rečmo da je v redu, čeprov mal preveč napihnjeno vse skupi, se mi zdi mal prezgodi po parih dneh, da bi se jim tko začel trgat. Po moje bi še js tiste dva tedna zdržala v zaporu
, edino Identity mi je bil res všeč-hud film, dobra zgodba, napeto do konca,pa kar je najpomembneje dober konec!purple_rain napisal/-a:Priporočamkepka napisal/-a:Burn after reading bizarna komedija, mnogim ni bila vsec, meni je bil zabaven. Odvisno od okusa pac.

evva napisal/-a:zadnjič sem mal "prelistala" tlele priporočene filme, pogledala sem Antikrist - bolj morbidnega filma še v življenju nisem gledala = škoda časa, Memento = kr neki, beden konec, Das experiment - tko tko, ajd rečmo da je v redu, čeprov mal preveč napihnjeno vse skupi, se mi zdi mal prezgodi po parih dneh, da bi se jim tko začel trgat. Po moje bi še js tiste dva tedna zdržala v zaporu
, edino Identity mi je bil res všeč-hud film, dobra zgodba, napeto do konca,pa kar je najpomembneje dober konec!