Dubaj

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Jz sem gledala take cene do 400€ - zdej pa, kolk je to res drago, mi pa nej nekdo drug pove. Kot sem ze rekla, sem pricakovala dražje, zato se mi to zdi sprejemljiva cena.
Fora, gledala sem en konktreten let, z Air France, iz Londona..prek Parisa... medtem ko direktno iz Parisa je dražje?? :D

easyHotel v Dubaju? Zanimivo. Sam nič pa še ne piše, kdaj naj bi se odprlo? Al sam jz ne najdem?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Ja no, pričakovana cena.

Res še ni datuma za easyHotel. Sicer pa redno spremljam stran in bom zihr takoj opazila, ko bo. Zgleda pa kar fajn lokacija.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Sanda
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sanda »

purple_rain napisal/-a:*spihala prah s teme*

Mene pa zanima, če ma katera kej več info. glede kako si zrihtat vizo?
Sicer še ne planiram v kratkem, razmišljam pa it enkrat pogledat..karte niti niso tolk drage, no, glede na to, kolk sem mislila, da bodo.
Najbolj me pa matra glede vize, uglavnem. Bojda je tako, da če se leti z Emirates, da oni zrihtajo vizo (*), če ne, si jo pa mora potnik sam, kar je pa .. mal bolj zakomplicirano, kot opažam. :?
In tako, če ma katera kakšne bolj sveže informacije, al pa kam naj še kaj pokukam..?

*ali pa hotel, na podlagi rezervacije; kar pa pri meni ne pride v poštev, ker bi šla na obisk; sem pa nekje prebrala, da je ena "fora", da se rezervira in plača recimo 2 noči v kakšnem hotelu, s čimer se lahko pridobi viza..

jst sm bla konec septembra v Dubaju...kako je z vizo pa ne vem..nama jo je agencija zrihtala...kaj pa če pokličeš v kako agencijo in vprašaš....

midva sva sicer tud mela problem z vizo sicer po svoji napaki..ker sva jo uporabla ko sva šla na Mauritius...namesto direkt na prehod...in sva pol mogla še enkrat jo na letališču vplačat...so bli pa izredno nesramni...in tud pojma nimajo kaj in kako poteka...sm se pa pol skregala...na koncu z živci sm bla...in se zjokala...so se me pa kr mal ustrašl :P sam vizo sva pa useen plačala grrr
with every goodbye, you learn...
Uporabniški avatar
Maruša Habot
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Maruša Habot »

Sama se bila pred dobrim mesecem v Dubaju. Bila sem samo 1 dan, ker sem bila v tranzitnem letu. Verjetno je to malo premalo časa, vendar me sploh ni fasciniral. To je sama betonska džungla, kjer med seboj tekmujejo kdo bo postavil lepšo,višjo, modernejši, zanimivejšo in seveda najbogatejšo stolpnico. Pozna se tudi kriza, ki je Dubaj zelo prizadela. Veliko stolpnic je še nedokončanih in tudi verjetno nikoli ne bodo.

Sama rajši potujem po deželah, ki so manj razvite in tako začutiš pravi utrip. To je samo moje mnenje.
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a CorfuGirl »

Lani sta bila moja starša tam nekaj dni in sta bila čist nadvušena nad tem...sta prnsela domov en kup spominkov in slik...skratka priporočala sta vsem ki so ju spraševali za Dubaj :)
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Uporabniški avatar
Ksenija Zupanc
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Rimske Toplice

Neprebrana objava Napisal/-a Ksenija Zupanc »

Dubaj je res prizadela gospodarska kriza. Če kdo želi tja it, se zdaj full splača, res je poceni...
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Kolikor jaz vem ni pretirane krize in še vedno je svinjsko drago. :D
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Sanda
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sanda »

Jap še vedno je svinjsko drago in tud kupuje se na veliko :)

men je blo tam super in še bom šla....je pa šel en znanec januarja al februarja...on pa žena pa 2 otroka za 1 tedn v hotel Atlantis na palmi pa sta plačala 1000€ na osebo, otroci brezplačno. kar je za Dubaj in ta hotel super cena. ne vem pa preko kere agencije niti kaj sta vse mela...če kaj zvem, ker se ne vidmo lih pogosto pa javim :) jst vrjetno če ne ta let, sigurno naslednje grem :)
with every goodbye, you learn...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

purple_rain napisal/-a:easyHotel v Dubaju? Zanimivo. Sam nič pa še ne piše, kdaj naj bi se odprlo? Al sam jz ne najdem?

easyHotel Dubaj s 1. avgustom odpira vrata. Cene od 20 funtov na sobo na noč naprej :wink: Čeprov meni nikakor ne zagrabi na strani, da bi vsaj mal preverla kolk kej dejansko pride.

(+ kmalu bo še easyHotel Porto in Edinburgh)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^začetek sept., 2 osebi, 7 noči, 110 AED (na strani piše pa Dh sicer) = cca 23€.
Začetek okt., 2 osebi, 7 noči, 125 AED = cca 27€.

1 € = 4,66 AED
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pa ko klikneš ceno, te vrže na naslednjo stran? Pač da izbiraš sobe? Mene spet na začetno easyHotel stran vrže.

Cene so pa fajn. Pa tud 15 m^2 so sobe velike, kar je več k dovolj (več k moja soba :lach: )

Kolk so pa letalske karte?
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^aja, hihi, vidš, sploh nisem šla naprej gledat. :) K ne poznam strani, sem pa pozabila, da se potem sobe izbira..
Pa res, men isto nardi (vrže na 1. stran).

Karte pa, na prvi uč kar sem pogledala, Turkish Airlines, 6. - 16. oktober = 440€ (povratna, na osebo) (gledano na opodo, momondo, ebookers); z Dunaja.
*edit: mesec kasneje tudi ^^ .. Hm. Sam še dnar treba najdt!
(vidt je, da je to kar redna/običajna cena)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Sm upala da bo ceneje :D Sicer pa ne vem kaj bi tam oblekla sredi vročine :?

Ne zgleda tak slabo tale hotel, pa tud lokacija je super:
Slika
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

*mala* napisal/-a:Sicer pa ne vem kaj bi tam oblekla sredi vročine :?
Sej, zato pa ne pred novembrom tja hodit. :)
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Kaj pa kopaš se lahko tam (novembra recimo oz. nasplošno)? Mislim tako kar se tiče temperatur tistega časa kot tudi tega ali plaže dejansko služijo svojemu namenu, al so mogoče preveliki valovi ipd.? Jaz si že ful časa želim končno enkrat it tja in mislim, da mi za letos jeseni kar dobro kaže. :D Bova šle z mamo verjetno.
Odgovori