Letalski prevozniki

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a spice girl »

purple_rain napisal/-a:Punce, fajn (uporabne) novice (vsaj men se tko zdi).

S koncem junija (od 26.6. dalje) Vueling ponuja direktno povezavo LJ-Barcelona.

Cena? Hm. Npr., trenutno gledam naključno izbrana datuma 29.6. do 6.7. - 120€ povratna (brez prtljage in "travel insurance") (recimo teden ali dva kasneje je že precej več).
Ne morm se odločt, a mi je tole predrago al ne. :) Lahko bi blo mal manj, valda..
(za primerjavo, isto obdobje (30.6. do 5.7.), Ryanair, brez čekirane prtljage in "travel insurance", iz Benetk - 87€ .. pa recimo, če gremo z vlakom do tja, je to še 40€.. pa smo na istem znesku pol).

En predlog- ne splačase se it z vlakom v Benetke. Mi smo šli z avtom in ga tam pustili. Parkirišče je 5€ na dan. OK, je pa odvisno za kolk časa greš in iz kje si.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^in pa če sploh imaš avto na voljo :)

Tisto zgorej sem samo možnosti s svojega vidika podajala; sem pa sicer že večkrat tko šla, pa je v večini primerov bila karta za vlak (40€ povratna) dražja od letalske povratne. :D
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

purple_rain napisal/-a:^^in pa če sploh imaš avto na voljo :)

Tisto zgorej sem samo možnosti s svojega vidika podajala; sem pa sicer že večkrat tko šla, pa je v večini primerov bila karta za vlak (40€ povratna) dražja od letalske povratne. :D

Ja, seveda tudi avto rabiš :D
Dala sem samo predlog, da preučiš vse možne variante. Jaz sem tudi hotela it z vlakom, potem pa mi je kolegica, ki dela v agenciji rekla, da se veliko bolj splača z avtom, tako da ga potem tam pustiš. Je pa to odvisno od več dejavnikov, seveda. Osebno je taka varianta zame najboljša :)
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

Adria ima sedaj akcijo Kdor pohiti, leti! in ima ponudbo povratnih kart Lj - izbrana destinacija (jih je precej) za 150€. Je pa samo nekaj sedežev na let, število datumov letov v nekem mesecu je različno, odvisno od destinacije, nekje jih je veliko, nekje malo, so pa do decembra. Je treba pohitet, ker se iz uro v uro spreminja in ljudje kar grabijo.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Vprašanje:

Ali Ryanair sploh vozi na Ciper? Al pa sam js ne najdem nobene linije :?
Sicer easyJet vozi (Lanarca & Paphos), sam js bi še ceneje :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^žal ne
Slika
( http://www.ryanair.com/en/cheap-flight-destinations )

Pejd z druge strani (tko jz običajno iščem), na spletni strani http://www.cyprusairports.com.cy/ preveri kdo sploh leti tja in išči cene.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Hvala :wink:

Sej gledam sam zato, ker ima Lanarka easyHotel, pa je ful pocen :D Ko se bom resno zanimala, bom še druge družbe pogledala.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Aja :lach:

Sem mal pogledala Cyprusair, zgleda majo cene kart kar fiksne (sem dala začetek maja in začetek sept., pa so 57 GBP/enosmerna), sam so pa takse grozne, 80-90 GBP.

Išči dalje .. :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Bo treba verjetno kar drugo destinacijo najdt :D ker ima še easyJet nečloveške cene (bi dala za letalo v eno smer več kot za skor en teden hotela na osebo...in iz Londona seveda) in verjetno tudi drugi niso kej dost cenejši. :D
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Moji so šli predlani na Ciper in je bilo tako, da so leteli iz Ljubljane do Budimpešte, in potem na Ciper. Direktnega leta ni bilo in ga verjetno tudi ni. Je pa tudi možnost Ljubljana- Beograd, Beograd-Ciper. Spomnim pa se, da so imeli ful majhno in staro letalo, mislim, da za 50 oseb, se pa ne spomnim točno ali do Budimpešte ali potem do Cipra.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Bravo jz, imamo jo .. ju, pravzaprav.. končno. Slika
Ryanair ni razočaral. :D

Benetke-Barcelona = 7€ :D (ok, plus provizija na kartico in prtljaga)
(6urni nočni postanek..bo še zanimivo)
Barcelona-Madrid = tudi 7€ + dodatki
Uporabniški avatar
Maruša Habot
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Maruša Habot »

Mislim, da se danes najbolj splača leteti z Emirates, saj je Dubai kr v krizi in je tudi cena letov padla. Sama sem letela za 500evrov na Tajsko in nazaj :)
Uporabniški avatar
Ajda Sitar
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a Ajda Sitar »

Maruša Habot napisal/-a:Mislim, da se danes najbolj splača leteti z Emirates, saj je Dubai kr v krizi in je tudi cena letov padla. Sama sem letela za 500evrov na Tajsko in nazaj :)

Super cena. Tajska... takoj bi šla. Mi slo šli lani v San Diego z Lufthanso preko Zuricha do LAXa. Karta je bila kar lepo čez 1000evrov.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Ajda, a ste v prvem razredu letel? :)
Jaz sem dala za SD 500€ + cca 90€ za transfer do in iz Munchna. Zunaj sezone sicer, lani poleti so bile pa karte okoli 600€ iz Zagreba. Letela z US Airways.
Uporabniški avatar
Maruša Habot
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Maruša Habot »

Mislim, da se pri letalskih kartah zelo pozna kdaj potuješ in seveda ti transferji poleg tega, da tudi iz kod potuješ.

Splača se malo pobrskat po internetu ter najti dobro ponudbo, saj lahko ogromno prišparaš.
Odgovori