Kako hitro med rjuhe?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Kako hitro med rjuhe?

takoj - že na prvem zmenku
7
5%
po tednu dni, ali nekako na 2 - 3 zmenku
35
23%
po 1 mesecu
43
28%
po 2 - 3 mesecih
36
24%
po 4 - 6 mesecih
25
16%
še kasneje
7
5%

Skupaj glasov: 153

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Ti si dala tega fanta za zgled ljubezni.

panterica napisal/-a:Poznam fanta, ki je tako zaljubljen v eno že vsaj 10 let in je odpisal vse druge ženske pa čeprav mu ona še blizu ne pusti kaj šele kaj drugega. Vidiš to je ljubezen, to je dokaz , da jo ima res rad. Sicer hudo za njega, ker ljubezen ne bo nikoli uslišana.

Vidim da ti fant manjka, da bi s seksom to tečnobo ven iz tebe izbil :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Tam nekje

Neprebrana objava Napisal/-a panterica »

*mala* napisal/-a:Ti si dala tega fanta za zgled ljubezni.

panterica napisal/-a:Poznam fanta, ki je tako zaljubljen v eno že vsaj 10 let in je odpisal vse druge ženske pa čeprav mu ona še blizu ne pusti kaj šele kaj drugega. Vidiš to je ljubezen, to je dokaz , da jo ima res rad. Sicer hudo za njega, ker ljubezen ne bo nikoli uslišana.

Vidim da ti fant manjka, da bi s seksom to tečnobo ven iz tebe izbil :wink:

ZGLED???? Od kdaj je to tebi zgled??? A moram jas posebej zate napisat, da mi je to smešno. Ja vem bolj kratke pameti si, a potem bodi raje tiho, ker ne mislim vedno polovico prispevkov nameniti tebi za razlaganje.
In ne motiš se, mi ne manjka ne fant in ne sex in nikoli mi nič od tega ni manjkalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ko stopiš mački na rep, zacvili :lach:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Tam nekje

Neprebrana objava Napisal/-a panterica »

*mala* napisal/-a:Ko stopiš mački na rep, zacvili :lach:

Ja saj vem, boli te, da si do 6ega leta kakala v pleničke :cry:

Tale zgornji stavek pa uporabljaš tako pogosto, da lahko rečem samo še: Stara fora, nov bedak.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

panterica napisal/-a:Tale zgornji stavek pa uporabljaš tako pogosto, da lahko rečem samo še: Stara fora, nov bedak.

Bo kar držalo :P
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:lol:

Glede teme: se nisem nikoli omejevala s tem, kdaj grem s kom med rjuhe.
S trenutnim fantom se je zgodilo po dveh mesecih (od tega me en mesec ni blo doma). Verjetno bi tud že prej, pa ni bilo priložnosti oz. primernega kraja :lach:
modralaguna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a modralaguna »

Je čist brez veze pisat svoje podatke ali pa kritizirat druge.
Mislim, da odgovor ne more bit drugačen kot: takrat, ko sta OBA pripravljena na to.
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a schpeltza »

Čisto odvisno od obeh oseb in od tega kdaj sta "pripravljen"... Jaz nikoli ne razmišljam "Joj pri njem bom pa počakala dva meseca potem mu bom pa dala"... to je ena velika bedarija... ko si pripravljen, si pripravljen...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a matjazd »

jullia_ napisal/-a:
panterica napisal/-a:Tale zgornji stavek pa uporabljaš tako pogosto, da lahko rečem samo še: Stara fora, nov bedak.

Bo kar držalo :P

Julia a to pomeni:
- da si pozabila pomagati mali
- da nisi razumela komentarja panterice
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

matjazd napisal/-a:- da nisi razumela komentarja panterice

Mogoče ti nisi razumel njenega komentarja. "Stara fora" je tisto o mački, ki zacvili. "Nov bedak" je pa panterica, na kateri je bila ta stara fora ponovno uporabljena... :)
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

Alwaleed napisal/-a:

Mogoče ti nisi razumel njenega komentarja. "Stara fora" je tisto o mački, ki zacvili. "Nov bedak" je pa panterica, na kateri je bila ta stara fora ponovno uporabljena... :)

Pomoje pa ne, ampak je stara fora o mački, ki zacvili, mala pa nov bedak, ker stalno ponavlja staro foro. Kdor ponovi staro foro je novi bedak.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

panterica napisal/-a:Poznam fanta, ki je tako zaljubljen v eno že vsaj 10 let in je odpisal vse druge ženske pa čeprav mu ona še blizu ne pusti kaj šele kaj drugega. Vidiš to je ljubezen, to je dokaz, da jo ima res rad. Sicer hudo za njega, ker ljubezen ne bo nikoli uslišana.

:lol: . To ni ljubezen, ampak obsedenost, nerealnost,... In kako lahko koga ljubiš, če ti on še blizu ne pusti, saj ga niti ne poznaš ne. Večje neumnosti pa še ne :roll:

Če ne bi nekaj vmes prišlo, bi se midva s fantom dala dol še preden sva začela hodit. Tako sva zaradi okoliščin počakala 4 dni. In kljub temu koliko hitro grem v posteljo, sem vedno bila s tipom v resni vezi. Vem kdaj bo to to in ne čakam. Na juriš in uživat :D
A goal without a plan is just a wish.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

orhideja1 napisal/-a:
Alwaleed napisal/-a:

Pomoje pa ne, ampak je stara fora o mački, ki zacvili, mala pa nov bedak, ker stalno ponavlja staro foro. Kdor ponovi staro foro je novi bedak.

... in ker je panterica mislila to interpretacijo, enako možna je pa tudi druga, je ratal iz tega štos. ;) :D
Uporabniški avatar
miska20
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a miska20 »

matjazd napisal/-a:
N0ty napisal/-a:ma tipi so sposobni prekrit marsikej če se jim le da... mam primer ko sm ga s tipom bluzila 5 mesecov pa se mi tut sanjalo ni da ma žensko... in to žensko že kr nekaj let ... pa me je isto prpelou domou pa z mano hodu po pjačkah, skupi sva bla na morju...
njegova pa baje tud ni sumla da se karkol dogaja. pa nism bla ne prva in ne zadnja s katero jo je varal.. tko da...

Me pa zanima kakšno razmerje sta imela kao s punco, da niti tega ni vedela, da druge vozi domov in na morje :cool:

doživela podobno stvar, tko da je tut to možn...pa nism neka naivna deklica al pa kaj, sam očitno so bli izgovori o tem, kje se nahaja, zelo dobri al sm mu pa js preveč zaupala...
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Huh, takele teme nikol nč dobrega ne "dajo". :D

Se opravičujem, mal bo dolg post, k me ni blo par dni, moram pa par stvari pokomentirat..

mateja79 napisal/-a:
Roberta R. napisal/-a:Lih tako pa ne veš, a je res ali ne, kar ti pove na zmenku.. prvem, drugem ali tretjem..
Če hočeš iskati luknje, jih boš vedno našla..
Ja pomoje, da v živo pa ja vidiš a je takšen ali ne, medtem ko na internetu se ti lahko izdaja za bilo koga in kakšnega.
Če pa vam paše po internetu lovit tipa, se z njim zmenit in še isti dan v posteljo skočit pa kar dajte ni problema.
Tole tud mene zanima, kaj majo eni tolk proti (itak, da "zagovarjam", ker mam sama izkušnje - dobre). Če človk ni "resen", to lahko hitro zveš - z raznim izmikanjem in tralala. Ali pa pač šele kasneje. Kot tudi če kako drugače spoznaš človeka.
In taka srečanja se običajno zgodijo spontano, vsaj v mojih primerih je blo tko.

nanamiša napisal/-a:In nevem zakaj vsi tok povdarjate kako je smešno če tip in punca mal dlje počakata. Da to nikakor ne pride v upoštev, da je s tipom ki čaka nekaj narobe in pa da je vseen k***c al čakaš 3 mesce al pa se daš dol 3ji dan. Nč od tega ni res.
Men pa ni jasno zakaj se enim zdi smešno/neumno/ne-vem-točno-kaj-zato-pa-sprašujem nečakat, če je želja obojestranska. Oz, potem je prišel tale post:
Tamala_mrha napisal/-a:Jaz se pa strinjam z Džekijem. Nekatere jemljete seks kot nekaj, kar je sveto in ker so vam vcepili (družba, mediji, kdorkoli že pač) v betice, da je edino pravilno, če fanta pustite čakati mesece, ker bo potem pa zagotovo imel o vas dobro mnenje in boste videle koliko mu zares pomenite, se uklonite temu, ker mislite, da boste sicer izpadle neresne ali celo lahke. Potem takem nekatere smatrate seks kot nekaj, kar dajate, a same ne uživate v tem? Če temu ni tako, potem s to svojo bedno taktiko odlašate za brezveze, po eni strani pa mi take delujete že skorajda zavrte, da zdržite mesece ob fantu, ki vas ne pusti hladne, brez seksa. :? Ko je med dvema kemija (ja, obrabljena fraza, a vsi vemo, da brez tega ni nič) v vseh pogledih, je seks nekaj, kar se zgodi spontano, ne pa načrtovano, češ ko preteče tretji mesec bova prišla do tega poglavja. Zakaj bi bil sam sebi ovira pred nečim, česar si želiš, a te neka nelogična načela prepričujejo v kontra smer? Ko se zgodi, se pač zgodi. Ne vem kaj bi naj bilo sramotnega na tem, da že po enem tednu seksate s fantom, ki vam je všeč, pa se recimo po tem ne razvije vse po pričakovanjih? (razen če vam je všeč prvi, ki se vam malce nasmiha in se že vidite v zvezi z njim - potem se številka lahko hitro nabere) Pač vidiš, da to ni to in greš naprej. Nekatere pa to razumete kot "dala sem mu, izkoristil me je in stisnil rep med noge ter ciao bella". V bistvu večina žensk ne more sprejeti dejstva, da moški (z zdravo mero samozavesti) lažje doumejo, da ženska A ni edina in da lahko najde kakšno drugo, s katero se bo prav tako (ali pa še bolj) ujel in ne bo igrala ledene kraljice z odlašanjem s seksom kot da je to nekaj, kar vsak moški išče pri ženski, medtem ko veliko žensk razmišlja v smislu, da je moški A edini, s katerim si predstavlja skupno življenje usw. Pa saj ne živimo v času, ko je Adam imel na izbiro samo Evo in Eva samo Adama. :wink:
:top:

panterica napisal/-a:Sploh pa ne vem od kje bi lahko prišla na prvem zmenku takšna strast, da bi se dva tako privlačila, da bi začela s sexom.
Oh, men se zgodi, da niti 1. zmenka ne rabim, da bi kakšnega hotela živalsko naskočit. :rofl: Tebi ne? Aja, verjetno res ne, to ni kulturno/se ne spodobi/whatever.

*mala* napisal/-a:Pa je dejansko že kdaj kateri kak fant rekel, da bi rad še počakal? :D
Ja. Ampak si je potem kmal premislil. :D

Jochie napisal/-a:seveda pa je odgovor na tvoje vprašanje odvisen tudi od časovnih in prostorskih razpoložljivosti
..predvsem to - vsaj v mojih primerih je blo.

Nimam nekega "pravila" kdaj s kom v pojstlo.
Se mi je tud že "zgodilo", da sem s tipom, s katerim sem bla kasneje v zvezi, sexala že 1 leto pred začetkom zveze...ki se je tazaresno začela z le-tem. :D

In pa tisto o "pripravljenosti" - če bi vsi vedno čakali na pripravljenost za karkoli, bi se redko kaj sploh kam premaknilo/se zgodilo.
Odgovori