Kako hitro med rjuhe?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Kako hitro med rjuhe?

takoj - že na prvem zmenku
7
5%
po tednu dni, ali nekako na 2 - 3 zmenku
35
23%
po 1 mesecu
43
28%
po 2 - 3 mesecih
36
24%
po 4 - 6 mesecih
25
16%
še kasneje
7
5%

Skupaj glasov: 153

panterica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Tam nekje

Neprebrana objava Napisal/-a panterica »

Alwaleed napisal/-a:Ti daješ za zgled tu nekoga, ki je zaradi infantilne obsedenosti vrgel proč že 10 let življenja? :eek:

Pa je tebi jasno, da je tale primer, ki ga daješ za vzor, pravo nasprotje od mentalnega zdravja? :eek:

A sem napisala, da je vzor? Jaz sem napisala, da so nekateri tako zaljubljeni - slepo zaljubljeni, da so se pripravljeni vsemu odpovedati.
Zame je tip bolan, ker ne dojame, da je ženska od drugega. Če ti razumeš kot vzor, jaz ne.

In nisem napisala, da ljubi, ampak, da je zaljubljen.
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

g00fy_qa napisal/-a:
panterica napisal/-a:
g00fy_qa napisal/-a:^^ Ti pa same kul ljudi poznaš.

Boli mene kaj ona dela.

Dvomim. :) Sploh pa sem ciljala tudi na onega heroja, ki že 10 let čaka izvoljensko svojega srca. tr00 luw.

Dvomiš? Potem ti priporočam, da si še ti poiščeš nekoga, ki ima avto za 40.000 eur, če te to moti. Mene ne.
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

Horus napisal/-a:Glede tega tipa so ti ze povedali in ravno ta tip je dokaz, da predolgo cakanje pomeni vse kaj drugega kot relationship material.

poleg tega pa ce ne pride do seksa, tudi do zveze ne pride

Kakšno čakanje? Kaj ima on tukaj za čakat, če nista bila nikoli niti 1 minuto skupaj? To je kot bi se jaz zaljubila v sliko za katero vem, da mi ne bo nikoli vračala ljubezni.

Pri meni je obratno, če ne pride do veze, ne pride do sexa.
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

amark31 napisal/-a:
panterica napisal/-a:Prav smiliš se mi. Poznam fanta, ki je tako zaljubljen v eno že vsaj 10 let in je odpisal vse druge ženske pa čeprav mu ona še blizu ne pusti kaj šele kaj drugega. Vidiš to je ljubezen, to je dokaz, da jo ima res rad. Sicer hudo za njega, ker ljubezen ne bo nikoli uslišana.

:wall: :rofl: :schaf: :steinigung: :ertrink: :cry: :schaf: :banned:

A ti pa ne razumeš :(
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a amark31 »

panterica napisal/-a:
amark31 napisal/-a:
panterica napisal/-a:Prav smiliš se mi. Poznam fanta, ki je tako zaljubljen v eno že vsaj 10 let in je odpisal vse druge ženske pa čeprav mu ona še blizu ne pusti kaj šele kaj drugega. Vidiš to je ljubezen, to je dokaz, da jo ima res rad. Sicer hudo za njega, ker ljubezen ne bo nikoli uslišana.

:wall: :rofl: :schaf: :steinigung: :ertrink: :cry: :schaf: :banned:

A ti pa ne razumeš :(

O razumem, razumem... ženske, ki iščejo tako ljubezen, kot si jo opisala zgoraj rabjo exorcizem ali pa evtanazijo.

Mal provociraš pač.
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Fantin »

panterica napisal/-a:Poznam fanta, ki je tako zaljubljen v eno že vsaj 10 let in je odpisal vse druge ženske pa čeprav mu ona še blizu ne pusti kaj šele kaj drugega. Vidiš to je ljubezen, to je dokaz, da jo ima res rad. Sicer hudo za njega, ker ljubezen ne bo nikoli uslišana.

OK, svašta majka rodila. To ni več ljubezen, to je ze bolestnost. Ta tip ne rabi drugega kot pristanek na realna tla.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

panterica napisal/-a:Zame je tip bolan, ker ne dojame, da je ženska od drugega. Če ti razumeš kot vzor, jaz ne.

Ti si ga dala za vzor:

"Vidiš to je ljubezen, to je dokaz, da jo ima res rad."

panterica napisal/-a:In nisem napisala, da ljubi, ampak, da je zaljubljen.

Ne, napisala si tudi, da je to "ljubezen":

"Vidiš to je ljubezen, to je dokaz, da jo ima res rad. Sicer hudo za njega, ker ljubezen ne bo nikoli uslišana."

Zdaj se pa tu ven z dreka vlečeš, ker vidiš, da si dala nikakršen primer.
Zadnjič spremenil Alwaleed, dne 03. Apr. 2010 22:06, skupaj popravljeno 1 krat.
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

amark31 napisal/-a:O razumem, razumem... ženske, ki iščejo tako ljubezen, kot si jo opisala zgoraj rabjo exorcizem ali pa evtanazijo.
Očitno ne, če nisi opazil, da gre za moškega, ne za žensko.
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a amark31 »

panterica napisal/-a:
amark31 napisal/-a:O razumem, razumem... ženske, ki iščejo tako ljubezen, kot si jo opisala zgoraj rabjo exorcizem ali pa evtanazijo.

Bom parafraziral... ženske, ki trdijo, da je to prava ljubezen in želijo, da jih moški ljubi na tak način potrebujejo exorcizem, če to ne pomaga pa evtanazijo.

Simpatično... spet provociraš... in me poskušaš... v glavo, če pa ne... si pa "malo bukova". :D
V obeh primerih ni več zanimivo.

amark31 ower and out.
novapunca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a novapunca »

Alwaleed napisal/-a:
panterica napisal/-a:Zame je tip bolan, ker ne dojame, da je ženska od drugega. Če ti razumeš kot vzor, jaz ne.

Ti si ga dala za vzor:

"Vidiš to je ljubezen, to je dokaz, da jo ima res rad. Sicer hudo za njega, ker ljubezen ne bo nikoli uslišana."

Sam ste pa čudni, če ne vidite kako je bilo to mišljeno. Tako kot v uni drugi temi 153 tipov za poljubljanje :roll:
novapunca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a novapunca »

amark31 napisal/-a:
panterica napisal/-a:

Bom parafraziral... ženske, ki trdijo, da je to prava ljubezen in želijo, da jih moški ljubi na tak način potrebujejo exorcizem, če to ne pomaga pa evtanazijo.

Simpatično... spet provociraš... in me poskušaš... v glavo, če pa ne... si pa "malo bukova". :D
V obeh primerih ni več zanimivo.

amark31 ower and out.

A ona to trdi? Pomoje, da ne. Jaz razberem, da se zgraža nad tipom.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Nam je čisto jasno kako je bilo mišljeno in nam je čisto jasno, da se je zapletla v svoje besede :D

Ne vem kdo je tukaj bolj čuden? (js vem odgovor :D)

EDIT: Ja, se je začela zgražat nad tipom, ko smo se prej vsi ostali. Prej je pa opisovala kot neko epsko ljubezen.
Zadnjič spremenil *mala*, dne 03. Apr. 2010 22:35, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objava Napisal/-a Rhea »

novapunca napisal/-a:
Alwaleed napisal/-a:

Ti si ga dala za vzor:

Sam ste pa čudni, če ne vidite kako je bilo to mišljeno. Tako kot v uni drugi temi 153 tipov za poljubljanje :roll:

Razsvetli nas.

Jaz v opisani "pravi ljubezni" panterice vidim samo pacienta, ki se mu je najboljse na siroko izognit.
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mateja79 »

Še danes, ker mogoče jutri ne bo priložnosti :rofl:
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

*mala* napisal/-a:Nam je čisto jasno kako je bilo mišljeno in nam je čisto jasno, da se je zapletla v svoje besede :D

Ne vem kdo je tukaj bolj čuden? (js vem odgovor :D)

EDIT: Ja, se je začela zgražat nad tipom, ko smo se prej vsi ostali. Prej je pa opisovala kot neko epsko ljubezen.

Vedno znova in znova dokazuješ, da maš prazno glavo. Že prvi post je bil namenjen temu kaj je za tega tipa ljubezen. In če imaš le kaj soli v glavi bi lahko vedela, da se s tem ne more nihče strinjat. A ne ti tako kot vedno, obrneš besede (marsikomu tukaj na forumu) in zgodbo napišeš popolnoma drugačno to je.
Odgovori