Poljubljanje - s kolikimi dosedaj?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

panterica napisal/-a:S 153imi, 24 let.

A postavljaš rekord
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Kdo bi si mislil da taista oseba v drugi temi vztrajno zatrjuje, da je je vreden samo tisti, ki jo bo počakal, ker pri njej mora priti najprej do zveze, šele potem pa do seksa. :D Razcepljena osebnost, huh?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^Zato sem jo pa tudi vprašala, če se je kaj zatipkala, ker v tisti drugi temi deluje čist druga oseba. Očitno se pa poljublja z vsem kar leze in gre :)
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Tam nekje

Neprebrana objava Napisal/-a panterica »

sanjaanja napisal/-a:
panterica napisal/-a:S 153imi, 24 let.

A postavljaš rekord

Ja nočem bit izven Slovenskega povprečja in sem šla v akcijo potem, ko sem prebrala tole temo tukaj in vsakemu mimoidočemu rekla, če bi se poljubil z mano, In številka je kar narasla. :D
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

haley napisal/-a:^^Zato sem jo pa tudi vprašala, če se je kaj zatipkala, ker v tisti drugi temi deluje čist druga oseba. Očitno se pa poljublja z vsem kar leze in gre :)

Samo preiskušam, če čisto vsako nakladanje folka tukaj zares vzamete.
Ampak vidim, da če je še bolj bolana izjava, ...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

In zdej revca vsa navdušena, ker misli, da smo ji vse me neumnice nasedle :lach: :lach:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

*mala* napisal/-a:In zdej revca vsa navdušena, ker misli, da smo ji vse me neumnice nasedle :lach: :lach:

Očitno glede na to, da si največ komentarjev prispevala :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Sarcasm much?

:D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

panterica napisal/-a:
haley napisal/-a:^^Zato sem jo pa tudi vprašala, če se je kaj zatipkala, ker v tisti drugi temi deluje čist druga oseba. Očitno se pa poljublja z vsem kar leze in gre :)

Samo preiskušam, če čisto vsako nakladanje folka tukaj zares vzamete.
Ampak vidim, da če je še bolj bolana izjava, ...

Joj no :eek: Sedaj pa spat ne bom mogla, ker si nas na tako foro vrgla... :?

:lol:
Uporabniški avatar
janeva
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a janeva »

Ok, js pa nekak razumem osebe, ki so se poljubljale z ˝kr enimi˝ in tud mene je dvakrat mal zanesl :D

To je pač tak...mlad si, samski, greš ven, hočeš se zabavat, itak hoče vsak vzbudit čim več pozornosti, vsaki punci je všeč, če vidi, da se začne kak fant zanimat zanjo... No, in če se zgodi, da začne s tabo plesat, pride bliže k tebi, te otipava itd. :D kaj kmalu pride do poljubljanja. In občutki ob tem so enkratni. Sploh če je tip simpatičen. Potem izveš (mogoče...no js sm) kak mu je ime, lahk tud da si izmenjata cifri in zgodba je končana. Js nism nobenga pol več poklicala, ker pač nism hotla resne zveze al česarkoli, ampak sam tist dober feeling, pa tud če sam za kratek čas - nekomu si vsaj mal všeč, dobiš neko pozornost, nežnost, doživiš nekakšno strast.

In to je to, pač neke vrste zabava. Ki meni zdaj ni več všeč, ker ta feeling hitr mine, js pa hočem, da je bolj pristen in da traja. :)
Uporabniški avatar
Rebeka Kupec
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Hrastnik

Neprebrana objava Napisal/-a Rebeka Kupec »

Številka je več kot deset in manj kot dvajset, stara pa sem skoraj 19 let. Cifre mi ne pomenijo veliko (moja sošolka jih ima za sabo več kot 50, pa je čisto v redu punca).
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Z enim samim.. :)
It was forever..but it didnt last long..
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Rebeka Kupec napisal/-a:Številka je več kot deset in manj kot dvajset, stara pa sem skoraj 19 let. Cifre mi ne pomenijo veliko (moja sošolka jih ima za sabo več kot 50, pa je čisto v redu punca).

Ja, če bi ta tvoja sošolka rekla, da je s 50 vaginalno seksala, bi pa 90 % ljudi reklo, da je kurba, čeprav je seks s kondomom manj rizičen od poljubljanja usta na usta s kr eno osebo...
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Fantin »

..Evelyn.. napisal/-a:Z enim samim.. :)

Uf, sem ze mislil, da sem edini. Welcome to the club. :)
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čokolinček »

Svašta... Kaj je res važno s kolkimi? Čak da preštejem,... oz. da se spomnim, hahahahahahahahahah :D
- Dejansko NE VEM s kolkimi, cifra je pa manjša kot 10, sem prepričana. Aja, stara sem pa 23.
Odgovori