Amaranth napisal/-a:problem.
zdravo se prehranjujem in redno migam vsaj 1 uro dnevno intenzivno (zdaj ko je zunaj sonček še mal več) ampak mi kilogrami stojijo. prej so lepo šli dol ampak zdaj ne več. preprosto ne morem shujšatsicer nimam prekomerne teže ampak še vedno pa nimam željene teže (-3 kg) in mi nikakor ne uspe skinit teh zadnjih kg..
kaj naj naredim? naj še bolj zmanjšam vnos hrane in povečam telesno aktivnost?
Js sm shujšala 4 kg v 2 tednih tako, da sem vsak dan za :
-zajtrk pojedla dve kuhani jajci + eno polnozrnato žemljico (Julin al neki tazga se ji reče),
- za kosilo kuhana zelenjava iz vrečke (zmrznjena, mešana, z malo začimb), pride taka ful gosta juha, men je dobra
- za večerjo pa veliko skledo solate zmešano s tuno iz konzerve, brez navadnega olja, samo z olivnim oljem iz tune.
Zvečer sem vsak dan nardila 50 al pa 100 trebušnjakov (odvisno kolk se mi je dal),zjutraj pa pred zajtrkom pol ure na orbitreku.
Samo mislim, da bi shujšala tud če ne bi telovadla, ker teh 14 dni telovadbe ne igra neke vloge.
To je neka dieta, samo sem pozabla kako se ji reče, če najdem, bom napisala. Počutla sem se pa čist ok med dieto, ampak RES ne smeš nič druzga jest zraven. Js sm se edino s kavo pregrešila, vsak dan