Kako hitro med rjuhe?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Kako hitro med rjuhe?

takoj - že na prvem zmenku
7
5%
po tednu dni, ali nekako na 2 - 3 zmenku
35
23%
po 1 mesecu
43
28%
po 2 - 3 mesecih
36
24%
po 4 - 6 mesecih
25
16%
še kasneje
7
5%

Skupaj glasov: 153

panterica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Tam nekje

Neprebrana objava Napisal/-a panterica »

Jaz pa ne štekam zakaj eni ne dojamete, da smo si ljudje različni. Če so eni čudni tistim, ki bi malo počakali s sexom, so ravno tako lahko čudni tisti, ki bi takoj sexali onim, ki še ne bi. Saj super, če se najdeta dva enaka skupaj, a če se ne se je treba malo prilagodit.
Sploh pa ne vem od kje bi lahko prišla na prvem zmenku takšna strast, da bi se dva tako privlačila, da bi začela s sexom. Mogoče, če ga daje puberteta, čustva pa najbrž ne.
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

Tamala_mrha napisal/-a:Če bi bila jaz tip in bi morala čakati par mesecev na žensko, bi me v tistem času že minilo. Enostavno izgine vsa tista energija...

Če si zaljubljen naj bi delovalo kontra, da si ga vedno bolj želiš. Saj veš prepovedano je najslajše. Jaz sem še vsakega počakala.
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

amark31 napisal/-a:S tako... ki se igra igrice in te pusti čakat... očitno ima probleme sama s sabo... torej, kaj resnega iz tega ne bo... če je pa hot... potem pa pač igraš njeno igro... dokler se ti da... vmes maš kakšno drugo, valjda ti ne bo ona določla celibata... in, ko ona pride do tega, da bi ti dala... ja tut prou ne. :D

Zame to ni igranje. Drugače pa žalostno zate, če dva meseca ne zdriž brez ženske. Ti najbrž res ne veš kaj so čustva. In gorje, da bi imel žensko in službo, ki bi zate zahtevala dvomesečno odsotnost od doma (bi jo varal non stop).
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

[quote="Horus"
Ce ne stejemo najstniskih wannabe zaljubljenosti, se nikoli nisem do punce nicesar res cutil, dokler nisva sexala. Lahko se mi je zdela super osebnost, super za pogledat ampak neke zaljubljenosti pa ni bilo.
[/quote]

Prav smiliš se mi. Poznam fanta, ki je tako zaljubljen v eno že vsaj 10 let in je odpisal vse druge ženske pa čeprav mu ona še blizu ne pusti kaj šele kaj drugega. Vidiš to je ljubezen, to je dokaz, da jo ima res rad. Sicer hudo za njega, ker ljubezen ne bo nikoli uslišana.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ To je fantova debilnost. Js ga na njenem mestu tud neb marala. Patetično!

panterica napisal/-a:
Tamala_mrha napisal/-a:Če bi bila jaz tip in bi morala čakati par mesecev na žensko, bi me v tistem času že minilo. Enostavno izgine vsa tista energija...

Če si zaljubljen naj bi delovalo kontra, da si ga vedno bolj želiš. Saj veš prepovedano je najslajše. Jaz sem še vsakega počakala.

Pa je dejansko že kdaj kateri kak fant rekel, da bi rad še počakal? :D

Ne vem če poznam kakšen par, da bi punca hotela, fant bi pa želel počakat :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a amark31 »

panterica napisal/-a:
amark31 napisal/-a:S tako... ki se igra igrice in te pusti čakat... očitno ima probleme sama s sabo... torej, kaj resnega iz tega ne bo... če je pa hot... potem pa pač igraš njeno igro... dokler se ti da... vmes maš kakšno drugo, valjda ti ne bo ona določla celibata... in, ko ona pride do tega, da bi ti dala... ja tut prou ne. :D

Zame to ni igranje. Drugače pa žalostno zate, če dva meseca ne zdriž brez ženske. Ti najbrž res ne veš kaj so čustva. In gorje, da bi imel žensko in službo, ki bi zate zahtevala dvomesečno odsotnost od doma (bi jo varal non stop).

Eto... si takoj začela obsojat... WTF... kje piše, da ne zdržim dva meseca brez ženske? Brez problema, če bi hotel seveda.

Prosim, razloži, kako si prišla do zaključka, da ne vem, kaj so čustva?
Tema je o tem, da nekoga spoznaš in ... če / koliko časa se potem čaka, do prvega seksa?

Razloži tudi, kako si prišla do zaključka, da bi varal non stop?

Verjetno govoriš o nekem moškem, ki ga poznaš? Oče, brat, bivši tip, zdajšnji tip :eek: ?
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

Džeki napisal/-a:In ja, strinjam se s Horusom.Zame je nepredstavljivo, da bi nekaj čutil do ženske, s katero še nisem seksal.Do ene, s katero sem se samo tako malo random pogovarjal, ne morem ničesar čutiti.

Ti ne, nekateri pa. In k sreči sem srečevala one druge.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

panterica napisal/-a:

Ja, ampak tukaj ni govora o tednu, dveh, pač pa daljšem obdobju. In jasno, da ko nekoga dlje časa ne vidiš zaradi določenih razlogov, se potem še bolj veseliš srečanja, tudi če govorimo konkretno o kratkotrajnem čakanju na seks. Če pa so dani vsi pogoji + strast, ne vidim razloga, zakaj bi se držala nazaj in čakala na dan d. :wink:
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

*mala* napisal/-a:^^ To je fantova debilnost. Js ga na njenem mestu tud neb marala. Patetično!

panterica napisal/-a:

Pa je dejansko že kdaj kateri kak fant rekel, da bi rad še počakal? :D

Ne vem če poznam kakšen par, da bi punca hotela, fant bi pa želel počakat :)

Ti pojma nimaš kako je bit na njenem mestu in ne moreš komentirat sploh, ker ne poznaš situacije. Ona ga že prvi dan ni hotla, ker ji fant preprosto ni simpatičen.
Jaz pa noben par še nisem vprašala kdo je prvi hotel in kdo ne.
Se mi pa zdi, da so največkrat fantje tisti, ki hočejo prvi.
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

amark31 napisal/-a:Eto... si takoj začela obsojat... WTF... kje piše, da ne zdržim dva meseca brez ženske? Brez problema, če bi hotel seveda.

Tema je o tem, da nekoga spoznaš in ... če / koliko časa se potem čaka, do prvega seksa?

Verjetno govoriš o nekem moškem, ki ga poznaš? Oče, brat, bivši tip, zdajšnji tip :eek: ?

Očitno ne, če bi ga sral z drugo.
In spet očitno ne, če moraš sexat, da do ene sploh kaj čutiš.
Zadnjega vprašanja pa sploh ne razumem.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Saj ne obsojam punco, obsojam tega trapca, ki se odpovedal vsem ženskam zarad nje. Patetično :wink: Ljudje, ki živijo v lastni iluziji, da se bo nekega dne ona prebudila in spoznala, da je on pravi za njo.
To zame ni ljubezen z negove strani :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

Tamala_mrha napisal/-a:Ja, ampak tukaj ni govora o tednu, dveh, pač pa daljšem obdobju. In jasno, da ko nekoga dlje časa ne vidiš zaradi določenih razlogov, se potem še bolj veseliš srečanja, tudi če govorimo konkretno o kratkotrajnem čakanju na seks. Če pa so dani vsi pogoji + strast, ne vidim razloga, zakaj bi se držala nazaj in čakala na dan d. :wink:

A dva meseca sta pa tako grozno dolgo obdobje? Zavedat se moraš, da nekateri niso non stop skupaj, da se v dveh mesecih mogoče vidijo samo 4 npr.
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

*mala* napisal/-a:Saj ne obsojam punco, obsojam tega trapca, ki se odpovedal vsem ženskam zarad nje. Patetično :wink: Ljudje, ki živijo v lastni iluziji, da se bo nekega dne ona prebudila in spoznala, da je on pravi za njo.
To zame ni ljubezen z negove strani :wink:

To je ljubezen, ampak slepa ljubezen, ker fant ne spregleda, da ni prihodnosti.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

To je zame obsedenost, ne ljubezen. Pa imata sploh kej stikov drugač?

Ne moreš ljubiti nekoga, s katerim nisi v resni zvezi. To je bolj zaljubljenost.
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a amark31 »

panterica napisal/-a:
amark31 napisal/-a:Eto... si takoj začela obsojat... WTF... kje piše, da ne zdržim dva meseca brez ženske? Brez problema, če bi hotel seveda.

Očitno ne, če bi ga sral z drugo.
In spet očitno ne, če moraš sexat, da do ene sploh kaj čutiš.
Zadnjega vprašanja pa sploh ne razumem.

Če sem samski delam, kar mi paše. Ženske mi pač ne bodo določale, kdaj bom seksal in kdaj ne... to je pač stvar odločitve - moje odločitve, ker gre za moj celibat.

Moram seksat, da do ene sploh kaj čutim. WTF, kje pobiraš te zaključke?
Ker sem rekel, da sta dva par potem, ko prvič seksata? In iz tega si potegnila, da moram seksat, da sploh kaj čutim?
To je približno takole: Kužek lula....gotovo bo padal sneg.

Zadnjo vprašanje je zato, ker mi deluješ precej razočarana nad moškim rodom... kaj vse, da so ti storili...očitno maš slabe izkušnje.
Odgovori