Kako hitro med rjuhe?
Saj se ne gre zato kdaj sexas. To je itak od posameznika odvisno. Eni punci je všeč že kr takoj druga raje počaka kakšen mesec 3 tedne.
Ampak kar se tiče razmišljanja, ki ga ima džeki, glede tipov ki čakajo punco se mi pa zdi malo (Zlo) bolano.
In da bo to, ker želi punca še malo počakati, razlog da jo fant zapusti se mi zdi neumno. Razen če se mu res gre samo za sex in ne gleda na to da bi se lahko iz tega razvila resna zveza.
Saj pa ni tko težko počakati, če do punce res nekaj čutiš.
In nekateri fantje ne razmišljajo koliko punc lahko še imajo (saj lahko vsak dobi koga durgeg) ampak si želijo ravno njo pa čeprav ima punca takšno mišljenje glede prvega sexa.
Ampak kar se tiče razmišljanja, ki ga ima džeki, glede tipov ki čakajo punco se mi pa zdi malo (Zlo) bolano.
In da bo to, ker želi punca še malo počakati, razlog da jo fant zapusti se mi zdi neumno. Razen če se mu res gre samo za sex in ne gleda na to da bi se lahko iz tega razvila resna zveza.
Saj pa ni tko težko počakati, če do punce res nekaj čutiš.
In nekateri fantje ne razmišljajo koliko punc lahko še imajo (saj lahko vsak dobi koga durgeg) ampak si želijo ravno njo pa čeprav ima punca takšno mišljenje glede prvega sexa.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. 

panterica napisal/-a:nanamiša napisal/-a:Raje bi počakala na sex z osebo A (čeprav bi nekaj časa trajalo), kot pa da bo zaradi tega šla do osebe B.
ane?
Tako je ja
Ok, makes sense now.... bral sem prejšnji post... iz quota. A ji pa B ji so malo off topic.
Zadnjič spremenil amark31, dne 02. Apr. 2010 14:31, skupaj popravljeno 2 krat.
-
- Cosmopsiho
To, da punca noče seksati s fantom še precej časa, potegne za sabo marsikaj, ne (le) to, da je tipu samo do seksa - ker to nam je vsem (normalnim), ali ne? Gre samo za to, da ne vidim nobenega tehtnega razloga, zakaj bi ženska pustila moškega čakati na seks par mesecev. Itak, da je to stvar vsake posameznice, nimam nič proti takim, samo ne razumem tega čakanja. Ker tisti, ki bo dejansko čakal par mesecev na žensko, se celo meni kot ženski zdi čuden. Zakaj? Iz povsem preprostega vidika - ker seks ni nekaj, kar bi si nekdo moral zaslužiti (torej moški) in ga ne smatram kot darilo, ki ga dam fantu, pač pa kot nekaj, česar si tudi sama želim.
Če si ga ne bi, bi šla verjetno v samostan med nune.
In če si oba tega želita, se bosta v trenutku strasti predala eden drugemu, ne da ženska razmišlja "ah prehitro je še, se bo moral še malo načakati", saj je seks velik del zveze oz. se po tem (če vse štima
) še bolj povežeta.

Tamala_mrha napisal/-a:To, da punca noče seksati s fantom še precej časa, potegne za sabo marsikaj, ne (le) to, da je tipu samo do seksa - ker to nam je vsem (normalnim), ali ne? Gre samo za to, da ne vidim nobenega tehtnega razloga, zakaj bi ženska pustila moškega čakati na seks par mesecev. Itak, da je to stvar vsake posameznice, nimam nič proti takim, samo ne razumem tega čakanja. Ker tisti, ki bo dejansko čakal par mesecev na žensko, se celo meni kot ženski zdi čuden. Zakaj? Iz povsem preprostega vidika - ker seks ni nekaj, kar bi si nekdo moral zaslužiti (torej moški) in ga ne smatram kot darilo, ki ga dam fantu, pač pa kot nekaj, česar si tudi sama želim.Če si ga ne bi, bi šla verjetno v samostan med nune.
In če si oba tega želita, se bosta v trenutku strasti predala eden drugemu, ne da ženska razmišlja "ah prehitro je še, se bo moral še malo načakati", saj je seks velik del zveze oz. se po tem (če vse štima
) še bolj povežeta.
Ja, se strinjam Ga. Mrha. On the other hand... pa zgleda, da kar nekaj žensk tukaj gor jemlje moške kot sovražnike, s katerim se je treba it mačko in miš ali kakšno podobno debilno igrico.
Saj večina vas zna zelo hitro ločit... določit karakter in ugotovit a je to za vas al ne...
uh ste se zapletli v ene aje, bje, cje.
jaz se strinjam tu z moško populacijo. a ste kdaj slišali od punce: rad bi počakal še par mesecev in jaz ga bom počakala. ne. zakaj? ker to "čakanje" je ena babja fora, kot je ena babja fora da se na sms ne odpiše takoj.
v splošnem glede začetka sexanja z nekom mislim, da imajo velik vpliv leta. kot je ena že napisala. pri 14ih valda da se čaka. pri 24ih bogme se ne čaka več kot pri 14ih. (spet odvisno od primera do primera, amapak par mesecev je absolutno zelo preveč, če do nekoga čutiš energijo).
jaz se strinjam tu z moško populacijo. a ste kdaj slišali od punce: rad bi počakal še par mesecev in jaz ga bom počakala. ne. zakaj? ker to "čakanje" je ena babja fora, kot je ena babja fora da se na sms ne odpiše takoj.
v splošnem glede začetka sexanja z nekom mislim, da imajo velik vpliv leta. kot je ena že napisala. pri 14ih valda da se čaka. pri 24ih bogme se ne čaka več kot pri 14ih. (spet odvisno od primera do primera, amapak par mesecev je absolutno zelo preveč, če do nekoga čutiš energijo).
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
- Cosmopsiho
Tamala_mrha napisal/-a:Če bi bila jaz tip in bi morala čakati par mesecev na žensko, bi me v tistem času že minilo. Enostavno izgine vsa tista energija...
S tako... ki se igra igrice in te pusti čakat... očitno ima probleme sama s sabo... torej, kaj resnega iz tega ne bo... če je pa hot... potem pa pač igraš njeno igro... dokler se ti da... vmes maš kakšno drugo, valjda ti ne bo ona določla celibata... in, ko ona pride do tega, da bi ti dala... ja tut prou ne.

Rezultati igric so ponavadi drugačni od želenih. Igrajo jih pa tisti, ki ne morejo drugače ali si pa hočejo življenje komplicirat.
Tamala_mrha napisal/-a:Jaz se pa strinjam z Džekijem. Nekatere jemljete seks kot nekaj, kar je sveto in ker so vam vcepili (družba, mediji, kdorkoli že pač) v betice, da je edino pravilno, če fanta pustite čakati mesece, ker bo potem pa zagotovo imel o vas dobro mnenje in boste videle koliko mu zares pomenite, se uklonite temu, ker mislite, da boste sicer izpadle neresne ali celo lahke. Potem takem nekatere smatrate seks kot nekaj, kar dajate, a same ne uživate v tem? Če temu ni tako, potem s to svojo bedno taktiko odlašate za brezveze, po eni strani pa mi take delujete že skorajda zavrte, da zdržite mesece ob fantu, ki vas ne pusti hladne, brez seksa.Ko je med dvema kemija (ja, obrabljena fraza, a vsi vemo, da brez tega ni nič) v vseh pogledih, je seks nekaj, kar se zgodi spontano, ne pa načrtovano, češ ko preteče tretji mesec bova prišla do tega poglavja. Zakaj bi bil sam sebi ovira pred nečim, česar si želiš, a te neka nelogična načela prepričujejo v kontra smer? Ko se zgodi, se pač zgodi. Ne vem kaj bi naj bilo sramotnega na tem, da že po enem tednu seksate s fantom, ki vam je všeč, pa se recimo po tem ne razvije vse po pričakovanjih? (razen če vam je všeč prvi, ki se vam malce nasmiha in se že vidite v zvezi z njim - potem se številka lahko hitro nabere) Pač vidiš, da to ni to in greš naprej. Nekatere pa to razumete kot "dala sem mu, izkoristil me je in stisnil rep med noge ter ciao bella". V bistvu večina žensk ne more sprejeti dejstva, da moški (z zdravo mero samozavesti) lažje doumejo, da ženska A ni edina in da lahko najde kakšno drugo, s katero se bo prav tako (ali pa še bolj) ujel in ne bo igrala ledene kraljice z odlašanjem s seksom kot da je to nekaj, kar vsak moški išče pri ženski, medtem ko veliko žensk razmišlja v smislu, da je moški A edini, s katerim si predstavlja skupno življenje usw. Pa saj ne živimo v času, ko je Adam imel na izbiro samo Evo in Eva samo Adama.
Najboljši post v celi temi

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Tamala_mrha napisal/-a:Ko je med dvema kemija [...] v vseh pogledih, je seks nekaj, kar se zgodi spontano, ne pa načrtovano, češ ko preteče tretji mesec bova prišla do tega poglavja.
Mislim, da je ključ do razumevanja čakajočih v tem, da se pri njih kemija do tretjega meseca sploh ne zgodi. Mislim, da so to preprosto ljudje, ki varujejo svojo intimnost kot školjke in rabijo veliko časa, da sploh razvijejo dovolj zaupanja, da se odpro. Ne gre za igrice, temveč za dejansko nezaupanje, ki ga je treba preseči.
Meni se zdi to osebnostna disfunkcija - strah pred intimnostjo - ampak Roberta ima prav, da verjetno niso takšne samo ženske. Verjetno je tudi kakšen moški tak. In po drugi strani se strinjam z Džekijem, da bo tak moški padel v kategorijo nesamozavesten, tako kot tudi taka ženska pade v kategorijo nesamozavestna. Vsaj na tem področju! Ne pa nujno tudi na drugih, ker ljudje za nesamozavest na eni strani radi kompenziramo drugje.
Če se dva taka najdeta in če jima to funkcionira - naj.
Se mi pa vseeno zdi, da je za človeka bolje, če se s svojimi strahovi pred intimnostjo sooči, namesto da išče ljudi, ki imajo iste težave. Boljše je sam postati zdrav, kot pa iskati so-bolnika.
To pravim zato, ker mislim, da je strah pred intimnostjo povezan še z vrsto drugih nevroz in preobčutljivosti na intimnem področju, in da zveza med dvema takšnima osebama najverjetneje pomeni drame in bolečino kasneje, ker jima obema manjka moči za soočenje.
Ti džeki mogoč še nisi čuti, kakšen moški pa je že.
Res nevem kako je to težko razumeti.. Vsak dela tko k njemu paše in definitivno ni vsak moški takšen kot ga vi opisujete.
Jz sm z enmu "čakala" en tedn, z drugim in tretjim pa 2 dni ( da nebo kdo mislu da govorim to zato, ker sem sama čakala 2 mesca) in še vedno razumem ljudi (punce), ki čakajo na ta moment ( jim pač dost pomen). In fante, ki jo "čakajo" ne vidim v takšni luči kot jih vi.
Res nevem zkaj si vsi to predstavljtae kot neko čakanje al mi bo že dala al ne, ter jebanje v glavo
In še enkrat...ne govori za celo moško populacijo
Res nevem kako je to težko razumeti.. Vsak dela tko k njemu paše in definitivno ni vsak moški takšen kot ga vi opisujete.
Jz sm z enmu "čakala" en tedn, z drugim in tretjim pa 2 dni ( da nebo kdo mislu da govorim to zato, ker sem sama čakala 2 mesca) in še vedno razumem ljudi (punce), ki čakajo na ta moment ( jim pač dost pomen). In fante, ki jo "čakajo" ne vidim v takšni luči kot jih vi.
Res nevem zkaj si vsi to predstavljtae kot neko čakanje al mi bo že dala al ne, ter jebanje v glavo

In še enkrat...ne govori za celo moško populacijo

Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. 

Nanamiša, ti si tista, ki se imaš za glasnogovornico cele ženske populacije, čeprav lahko sama vidiš, da se marsikatera ženska v tej temi strinja z mano.Zanimivo je, da njim ne kontriraš, he he..Jaz sem vedno pisal v svojem imenu.Sicer sem pa v tej temi povedal, kar sem imel povedati, zato ne obkladaj Horusa z Džekijem.
In ja, strinjam se s Horusom.Zame je nepredstavljivo, da bi nekaj čutil do ženske, s katero še nisem seksal.Do ene, s katero sem se samo tako malo random pogovarjal, ne morem ničesar čutiti.
In ja, strinjam se s Horusom.Zame je nepredstavljivo, da bi nekaj čutil do ženske, s katero še nisem seksal.Do ene, s katero sem se samo tako malo random pogovarjal, ne morem ničesar čutiti.
Sem že navajena da ma džeki debilne v tej temi, tko da oprosti Horus
Drugače pa vsakemu svoje
Džeki, kje pa govorim da to velja za celotno žensko populacijo? Pa meni je pa res malo mar katera tukaj se strinja s teboj. Še vedno ti bom povedala, da se mi zdi tvoje mišljenje neumno. Ne pomeni pa to da ti vsiljujem svoje mišljenje. Seveda vsak ima svoje poglede na to.
In kateri punci želiš da sečem kontra?
Si povedal že zdavnej, tko da da je ta komentar bil res nepotreben.

Džeki, kje pa govorim da to velja za celotno žensko populacijo? Pa meni je pa res malo mar katera tukaj se strinja s teboj. Še vedno ti bom povedala, da se mi zdi tvoje mišljenje neumno. Ne pomeni pa to da ti vsiljujem svoje mišljenje. Seveda vsak ima svoje poglede na to.

Si povedal že zdavnej, tko da da je ta komentar bil res nepotreben.