Najlepši ljubezenski filmi vseh časov + Romantični filmi
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
Katarina Ribnikar napisal/-a:The graduate
na IMDB piše, da je film timeless masterpiece. in je res. meni dustin sicer ne potegne, ampak to je stvar osebnih preferenc.
fotografija super, muzika še boljša, happy ending z malim twistom (ali se je to meni le dozdevalo).
neklasična ameriška žajfica. priporočam.
timeless masterpiece res super opiše ta film. to je to. krasna igra, zgodba, glasba je pa itak večna. res film, ki je vreden vsakega nadaljnega ogleda.

Ribnikarjeva... eto... zdele ga grem še enkrat gledat.

- Katarina Ribnikar
- Sramežljivka
- Kraj: Goriče
- Kontakt:
- Tina Verbič
- Sramežljivka
- Kraj: Veliki Gaber
Shakespeare in love (Zaljubljeni Shakespeare)
Meni je to tako dober film, da bi ga lahko kar naprej gledala... Pritegne me predvsem zgodba o razlikah med bogataši in "navadnimi smrtniki"... ta film je dokaz, da ljubezen ne pozna razlik, mej in da zaradi ljubezni včasih počnemo nore stvari... Meni je lep film in ga bom ravno zdajle še enkrat gledala, pa mi je čisto vseeno, kaj si o njem mislijo drugi... Meni je fajn!
Meni je to tako dober film, da bi ga lahko kar naprej gledala... Pritegne me predvsem zgodba o razlikah med bogataši in "navadnimi smrtniki"... ta film je dokaz, da ljubezen ne pozna razlik, mej in da zaradi ljubezni včasih počnemo nore stvari... Meni je lep film in ga bom ravno zdajle še enkrat gledala, pa mi je čisto vseeno, kaj si o njem mislijo drugi... Meni je fajn!

- Katarina Ribnikar
- Sramežljivka
- Kraj: Goriče
- Kontakt:
- beniaminnie
- Sramežljivka
- Ajda Sitar
- Sramežljivka
- Kraj: Domžale
Tina Verbič napisal/-a:Shakespeare in love (Zaljubljeni Shakespeare)
Jaaaaa. The best film. Sem ga gledala že 3x, pa me vedno znova preseneti....
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- *lady bug*
- Komunikatorka
- Kraj: Maribor