. je pa super, da sta b in j končno skupaj. upam le, da bo tako ostalo. ne vem kdo je prišel na idejo, da sta victoria in alexander skupaj
 . je pa super, da sta b in j končno skupaj. upam le, da bo tako ostalo. ne vem kdo je prišel na idejo, da sta victoria in alexander skupaj  niti slučajno mi ni všeč, sploh ne pašeta. moral bi biti z alex, se mi zdi, da si ona zasluži nekaj lepega, da si sestavi nazaj svoje življenje.
 niti slučajno mi ni všeč, sploh ne pašeta. moral bi biti z alex, se mi zdi, da si ona zasluži nekaj lepega, da si sestavi nazaj svoje življenje.
bedno, ker je spet pavza. in to tako dolga! neumno.

). Jih nismo navajeni na snegu, a ne?
). Jih nismo navajeni na snegu, a ne? 

Res jih nism še nikol vidla na snegu, v seriji ni blo nikol nobenga snega... Eni so čist zagrnjeni v plašče...pomoje sploh niso navajeni na mraz in sneg
 Res jih nism še nikol vidla na snegu, v seriji ni blo nikol nobenga snega... Eni so čist zagrnjeni v plašče...pomoje sploh niso navajeni na mraz in sneg   

Samo zdaj ne vem, če naj upam na to, ali ne, ker se mi zdi bolj verjetno, da so ta konec posneli za tisti drugi primer - da naslednje sezone ne bo
 Samo zdaj ne vem, če naj upam na to, ali ne, ker se mi zdi bolj verjetno, da so ta konec posneli za tisti drugi primer - da naslednje sezone ne bo