puma napisal/-a:jaz tvoje izkušnje z prostitutko ne obsojam in te pri tem ne žalim, da je stabo moralo biti kaj narobe, da si moral nekomu plačati za sex ... to je tvoja izkušnja.
Govoriš o izkušnji v ednini... kot da je bila ena.

Seveda je bilo z mano nekaj narobe. Moja najstniška leta so bila polna nekih travm, in ta obisk je bil en mali (in drag

) pobeg od problemov, ki sem si jih takrat ustvarjal. Punca je bila fajn in jo imam še vedno v dobrem spominu. Sicer je od tega že vrsto let, ampak upam, da je z njo še vedno vse OK.
puma napisal/-a:In ravno tako tebi ni potrebno, da si nesramen in zajedljiv do mene, ker ne delim enakega pogleda na spolnost kot ti. enostavno

Sorry, ampak pri mili volji se ne morem strinjati s tvojim stališčem. Seveda lahko delaš, kar hočeš, in razmišljaš, kakor hočeš. Ampak vse, kar sem napisal, še stoji, ker nisi podala nobenega drugega argumenta, kot "pravico imam delati, kar hočem".
Seveda imaš to pravico. A to ne pomeni, da je to najbolje, kar bi lahko počela za uresničenje tvojih ciljev.
Če bi bila tako sigurna v ustreznost svojih preferenc, se ne bi rabila vpičiti v to, da jaz, Horus in mogoče še kdo mislimo drugače.
Razen tega si imela zgoraj že lepo priložnost, da nehava, ti pa še kar. Jao.