Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

vis_maior napisal/-a:še eno vprašanje z moje strani:

a se peep-toes lahko nosijo na žabe (oz najlon nogavičke)?

Meni se to ne zdi nič takega (sploh zdaj, ko še ni ravno toplo vreme - saj ne, da ti je v najlonkah kaj bolj toplo :D, a za moje pojme izgleda bolj primerno temu času), dokler ne vidim nogavičk v katerih koli čevljih s peto - slikovni dokazi par postov višje. :) Modno gor ali dol, that doesn`t convince me! ;D
Bunny.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bunny. »

vis_maior napisal/-a:še eno vprašanje z moje strani:

a se peep-toes lahko nosijo na žabe (oz najlon nogavičke)?

Po mojem mnenju se lahko nosi samo moraš imeti take žabice da se pri prstu ne vidi rob oz. šiv žabic. Tut nogavičke mi zgledajo lepo na odprtih čevlih pa na oblekici.
Uporabniški avatar
cokolada
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cokolada »

js jih nosim tako, ampak res ne takih, da bi se videl rob. kadar grem v gledališče ali kej podobnega tega veliko vidim, kadar še ni recimo zunaj 25 stopinj. in se mi ne zdi čist nič čudno :) ne bi jih pa recimo nosila na sandalce, čeprav na zgornjih linkih sploh ne zgleda tok slabo.
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
Uporabniški avatar
Ajda Sitar
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a Ajda Sitar »

Sama nosim najlonke, samo če so brez šiva. Ful mi čudno zgleda, da bi se videl ven.

Še jaz bi rabila en nasvet: Za maturanca imam do kolen dolgo obleko (nekaj takega: http://hunney.files.wordpress.com/2009/12/5ra_7232logo.jpg samo da je zgornji del bolj oprijet). V osnovi je črne barve, z malo mešanico rumene-zelene-modre-bele. Zraven mam črne čevlje. Kaj naj imam za čez? Črn rekelček se m zdi, da ful ne paše? Pa tisti ta kratek? Ali sploh naj imam kaj čez? Maturanca imamo 16. aprila, naj bi bilo toplo, ampak vseeno lahko pada dež (no, samo smo itak notri). Kaj svetujete?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^Mogoče bi bil kak bolero ok? Pa ga zberi v rumeni, zeleni, modri ali beli barvi-taki kot jih imaš na obleki. Sm ne kake črne barve, da ne boš preveč v temno oblečena...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

V dvorani ne nosi nič zdraven, le oblekco. Se mi zdi, da punce vedno pokvarijo obleko z nekimi čudnimi šali, nekimi takimi "jaknicami" (al kaj so že, ki le roke pokrijejo, pa zadaj ene 15 cm; se ne spomnim imena :D) in vse (vsaj meni) zgleda grozno.

Za do dvorane oz. do stola pa komot kakšen plašč/jakno. Saj v tem te ponavadi nihče ne slika.

Ne pa potem med plesi in na slikanju nosit tega. Večinoma so punce kar brez (jaz sem imela februarja maturanca, pa sem bla v dvorani samo v oblekci in ni blo panike).

EDIT: No bolero je tisto in prosim ne tega oblečt :D to vse pokvar.
Še vroče ti bo, verjem :D

Drugač pa luštna oblekca :top:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Ajda Sitar
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a Ajda Sitar »

Hrbtni del bom imela odprt, zato verjetno bolero odpade. Bo ful čudna zgledalo.

Hvala :) Punca, ki mi jo dela je stara 20 let, izjemno lepe obleke ima. Sem zadovoljna že zdej, pa obleka sploh še ni gotova.

Lasje? Spuščeni? Čop? Rahlo speti? Imam dolge malo čez ramena.
Če bi imela kaj podobnega čopu, bi make up prišel dobro do izraza verjetno, pa še manj bi mi bilo vroče. Ne bi pa imela spetih las tako kot v kakšnih nizkoproračunskizh filmih, ko gredo punce na prom.
Če bi imela spuščene, pa bi želela, da bi bili bolj gosti. Kakšni clin in podaljški? (to bo pa verjetno že kaka druga tema). Sicer pa nisem ljubiteljica umetnih las.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

Ne moremo kar na blef streljati kakšno frizuro, dokler ne boš nalepila vsaj dve svoji sliki z različnima frizurama, pa ti bomo lahko povedale, katera ti bolj paše.
Pojdi k frizerju, pa ti tam naj dela frizure tako dolgo, dokler ti ena ne bo všeč. Pa vzemi s sabo še prijateljico, koga od staršev, brata, sestro... več oči, več vidi :wink:

In ne kompliciraj preveč. Kot vse, bo tudi to minilo, ostale bodo pa le slike in spomini, od česar pa, pravim jaz, ne moreš živeti.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Sam da ne bo frizura čisto različna od tvojega običajnega stila, pa bo kul. Ker ene ni za prepoznat in potem izpadejo kot 30 let stare s kakšno starinsko frizuro (lasmi spetimi kot si že rekla, v kakšnih osladnih filmih :D), seveda obleka ki se sklada.

Oba tvoja predloga mi kar kul zvenita, tako da težko izberem. Mogoče ti bo katera druga punca konkretno svetovala.

Sicer se pa tudi z manj gostimi lasmi da kar precej volumna naredit.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Nica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Nica »

Ful imaš lepo obleko :)
Nica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Nica »

Aja za frizuro. Jaz predlagam spuščene rahlo valovite, če le imaš daljše lase.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Vprašanje za vse, ki rade nosite legice, pajkice itd.

Sedaj, ko so dnevi toplejši, bi mi pasalo obleči kako oblekico/dolg pulover + pajkice, ampak se mi zatakne pri čevljih. Nikoli namreč ne vem, kako naj skombiniram pajkice do gležnjev in nogavičke. Pozimi ni bilo problema, ker škornji oz. gležnarji ta prehod prekrijejo. Poleti tudi ni panike, ker si lahko brez ali pa oblečeš najlonke. Za takole vreme pa ne vem, kako zadevo skombinirat, da bi pasala recimo na balerinke.

Kaj oblečete ve?
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Nimaš ravno dosti možnosti. Najlonke ali pa žabe namesto pajkic na balerinke. Sicera tudi spomladi pridejo gležnarji super.
Nekega novega revolucionarnega izuma ravno ne moremo ugotovit :D
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Ja logično, da ne bomo Amerike odkrili. Me pa zanima čim več možnih rešitev. Najlonke pridejo v poštev pri kakih daljših oblekicah, pri zadevah, ki pridejo komaj čez rit pa (vsaj pri meni) nikakor ne. Pa tudi toplo ni še toliko.

V mislih imam nekaj takega
Slika

S tem, da bi me sigurno zeblo, če bi na podoben "topel" outfit obula samo čeveljce oz. zraven še tanke najlonkice.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Elegantne nogavičke in balerinke/kakršni koli elegantnejši čevlji ali navadni zokni (dobro ohranjeni in primerne barve) plus nizke (fake) all starke.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Zaklenjeno