Po naključju sem naletela na to knjigo, ampak mi je ostala v spominu. Še predobro se spomnim, da sem se težko odtrgala od nje, ko pa sem šla proti koncu z branjem, vse bolj me je presenečala.
trenutno,drug tedne bo vrjetno že kaj čisto tretjega
Kako si skrivnostna ... Avtor? Naslov? Za kaj gre?
Pomoje je mislila Urban Klančnik - Kalius. Znanstvena fantastika / akcija, ampak nisem se brala.
da,tocno to sem mislila.znansvteva fantastika je )ena izmed bolj dodelanih je, moram recti) govori pa o 'vampirjih' oziroma o bitjih,ki drugim srkajo energijo...
ampak to je bilo ze dolgo nazaj...
trenutno sem obsedena s peklensko pomaracno...zgodbo mislim,da poznate vsi,tako da ne bom na dolgo opisovala. Je pa zlo huda stvar
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
- Siddharta, Hermann Hesse: klasika, ki je verjetno ni potrebno posebej predstavljati
- Pot, Nejc Zaplotnik: avtobiografska pripoved legendarnega slovenskega alpinista. Krasen jezik, krasno razmišljanje.
Ruska konkubina - Kate Furnivall. Prehuda knjiga. Debela je ene par centi, tak da zna koga minit, ampak ko jo prebereš do konca ne morš vrjet. Sm prebrala že dosti knjig, pa si nism zapomnla niti naslova kaj šele avtorja ampak ta pa res vse prekaša!