Hmm očitno nisi prebrala napisanega v oklepaju.. ali kako?modrobela napisal/-a:Teme ne odpiramo samo za tisto kar nas moti, ampak tudi za tisto kar nas zanimaJela napisal/-a: (in ne, nikjer ni zapisala, da ima kakršenkoli kompleks).
Tako, da nimam nobenega kompleksa, če to misliš. Nismo vsi za vsako stvar takoj zakompleksani. Ne vem a posebi to sklepaš, ali od kje imaš takoj takšno idejo.
Anketa mogoče, samo ko bi vedela kaj vse vključiti vanjo. Maš predlog?
.. Bi lahko napisala par opcij, npr. dojke, noge, sramne ustnice in tako naprej.. Tako bi prišla do željenega podatka česa je največ.modrobela napisal/-a:Vseeno pa me lahko statistično zanima česa je največ.
Lepo zate in za tvoje joške, ampak tole ne paše v temo o "simetriji telesa".*Gaja* napisal/-a:Jaz mam (mensezdi) vse v nekem sorazmerju... Mogoče izstopajo moje joške, ker sem drugače suha in ne izgleda najbolj v skladu s telesom
nimam pa nekih velkih, samo na mojo postavo ravno ne sodijo, mam občutek. ker vsak najprej opazi to (pa ne nosim dekoltejev), ravno iz tega razloga, ker na suhceni postavi izgledajo velki, v bistvu mam pa čist normalno (povprečno) št. modrca in mi noben ne verjame, ko jim povem da nimam velke št
..Evelyn.. napisal/-a:80% žensk ma s tem probleme.
purple_rain napisal/-a:Lepo zate in za tvoje joške, ampak tole ne paše v temo o "simetriji telesa".*Gaja* napisal/-a:Jaz mam (mensezdi) vse v nekem sorazmerju... Mogoče izstopajo moje joške, ker sem drugače suha in ne izgleda najbolj v skladu s telesom
nimam pa nekih velkih, samo na mojo postavo ravno ne sodijo, mam občutek. ker vsak najprej opazi to (pa ne nosim dekoltejev), ravno iz tega razloga, ker na suhceni postavi izgledajo velki, v bistvu mam pa čist normalno (povprečno) št. modrca in mi noben ne verjame, ko jim povem da nimam velke št