Dr.Klal napisal/-a:Liefde napisal/-a:In Filozof
To pa ravno ne, ker govorim več ali manj samo dejstva.
Preveč fantaziraš

emanuela napisal/-a:Edino meni znano dejstvo je, da si en navaden šalabajzer, lažnivec in optimist- Reptilien Zoo-ja verjetno še od zunaj nisi videl.
In zdaj te bom prav po otroško zatožila v temi Moderatorji.Zakaj?Ker si šalabajzer.
emanuela napisal/-a:Ne zato.Ampak zato, ker uporabljaš naslov, ki ga nekateri dejansko uporabljajo za svojo dejavnost.
Vedno znova ugoravljam, da so nekateri ljudje v tej naši mali državici res hudo moteni.
Da ne omenjam niti, da se ne zavedajo, da lahko vse kar pišejo na net zagovarjajo tudi v živo v primeru komplikacij...vsi smo lahko glasni za tipkovnico...
emanuela napisal/-a:Če bi bilo to res, bi lahko sledila prijava inšpekciji za opravljanje dejavnosti brez licence in koncesije.
Če bi bilo kaj res, bi lahko preko IP-ja poiskali in tebe in wnb pupiko in bi se oba mogla zagovarjati, glede na to, da je medicinska pomoč dostopna vsem, ki imajo zdravstveno zavarovanje in jim ni potrebno hoditi v ambulante, kjer uporabljajo zastarano opremo iz Egipta.
In če bi bila zafrustrirana, bi me skrbelo za tvoje napisano mnenje.Seveda če.
emanuela napisal/-a:Če bi bilo to res, bi lahko sledila prijava inšpekciji za opravljanje dejavnosti brez licence in koncesije.
Če bi bilo kaj res, bi lahko preko IP-ja poiskali in tebe in wnb pupiko in bi se oba mogla zagovarjati, glede na to, da je medicinska pomoč dostopna vsem, ki imajo zdravstveno zavarovanje in jim ni potrebno hoditi v ambulante, kjer uporabljajo zastarano opremo iz Egipta.
In če bi bila zafrustrirana, bi me skrbelo za tvoje napisano mnenje.Seveda če.
Pika85 napisal/-a:Zanima me, če ima katera od vas obrnjeno maternico, s tem kakšne težave na splošno in v času menstruacije in kako te težave rešujete? sama jo imam, tako mi je rekel ginekolog. zaradi tega imam tudi močnejšo menstruacijo in zelo hude krče. nekaj malega pomagajo tablete, ki mi jih je predpisal ginekolog. kljub tem tabletam me sploh prvi dan zelo boli želodec, itd. takrat tudi ostanem doma in počivam, ker so bolečine res velike. torej, zanimajo me vaše izkušnje s tem in mogoče kakšen nasvet? btw, ginekolog je rekel da se bo stanje popravilo ko bom rodila, takrat naj bi se maternica obrnila v "normalno stanje". sicer z mano ni nič narobe, takšna je pač lega moje maternice in s tem ni nič narobe. obstaja nekaj % žensk, ki jo imajo tako obrnjeno in med temi sem tudi jaz
MIS_MAS napisal/-a:Strawberrylove napisal/-a:Pozdravljeni!
Stara sem 15,5 let.
Moj problem je predvsem z menstruacijo..in sicer prvič sem jo dobila pred 11 imi meseci, prvič sem jo imela normalno 1teden potem 4mesce nič in potem spet normalno 1teden, od takrat je minilo približno 8mesecov, mestruacije pa od nikoder, nikoli nisem imela spolnih odnosov ali pa bila kaj bolana, začelo me je že močno skrbeti saj nevem kaj bi lahko bil razlog. Klicala sem že ginekologinjo vendar je rekla da to ni nič takega, a meni se nezdi.
Že vnaprej hvala za odgovore.
Lp
Ginekologinja je imela prav. Mensturacija se prvih nekaj let ureja, odvisno od človeka. Tako da ne skrbi, vrjemi nisi edina
čuftika napisal/-a:pika85-jz sm imela tudi nenormalne bolečine pa mislim da nimam obrnjene maternice, vsaj ginekologinja ni nič omenila. Želodec te boli ker poješ dosti tablet, upam da ne na prazen želodec, drugače pa obstajajo zdravila za zaščito želodca pred tabetam, nardijo zaščitni sloj, npr. Ultop je že eno tako, vprašaj svojega zdravnika o tem, ti bo najbolše svetoval. Tut meni je ginekologinja pri 14-ih razlagala da bo boljše ko bom rodila, takrat sm samo obupano gledala v njo, ker sm vedla da otrok ne bo kmalu bil v načrtu. No, skratka ko sm začela s KT in tut po tem ko sm jih prenehala jemat, bolečine niso več tako hude, prej sm bruhala, imela disko in 2 dni bila čist zanič. Mogoče bi ti kak termofor, če tega še ne prakticiraš, prav prišel v " tistih dneh". Drugač pa kokr sama vem, ni nekega čudežnega zdravila, ki bi pomagal. Najbolj mi je pomagala še ampula buscopana, ki mi jo je zdravnik dal v tazadnjo, ampak to sm dobila šele po tem ko nism mogla nehat bruhat, po tem sm zaspala in je blo kr bolš. Eh, kje so ti časi, grozni časi, nikol si jih ne bi želela nazaj.