evva napisal/-a:Prav smešno se mi zdi tle razpravljat o tem kaj imajo od tega da so tko oblečene, vsak naj se oblači kot mu paše. Pa to ne pomeni, da zarad tega, ker bo imela dekolte, da s tem želi da se pijane glave za njo obračajo, mislim oprosti, ampak smešen mi je ta tvoj komentar, ker sem 100% prepričana, da tudi ti ne hodiš ves čas okrog zapeta do vratu, pa ti takrat ko nisi verjetno tudi ni cilj privabljati pijanih moških pogledov a neee.
LOL! Pa saj si ti prva napisala, da smo jim fovš, ker v diskaču vsi njih gledajo.
Jaz sem samo napisala, da se s tem sicer strinjam, se mi pa to ne zdi v življenju kakšen poseben plus.
Sicer pa, ne obstajata samo dve skrajnosti - kurbica ali konzervativna knjižničarka. V resnici se da čisto fajn napravit tudi luštno, seksi, ampak ne skurbano. Očitno tebi to ni jasno. Nič hudega, saj marsikomu ni.
Moja sošolka je precej tebi podobna. Srčno prijazno bitje, prijetna, zabavna, hkrati pa prepričana, da je treba it zvečer ven napol nag (hotke napol riti + najkrajša majica že padejo v to kategorijo, btw, eno ali drugo, oboje skupaj je kurbiš). Potem se pa čudi, kako so tipi neresni, da jo hočejo samo položit, ona bi pa rada kaj bolj resnega. Ljuba duša, kdo bo pa hotel za resno punco žensko, ki okrog skače, kot da je ravno oz Rdeče četrti uletela? Pa je sicer super, ampak tega nihče ne opazi in jih niti ne zanima.