Poskusla bi s hudo bejbiko...je ktera že?
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
- Nastja Krivec
- Sramežljivka
- Kraj: Rogoza
emanuela napisal/-a:^^a se ti zavedaš, da te po možnosti berejo sošolci in da te bo kdo mogoče spoznal po imenu?Ker si tako samozavestno rekla, da bi probala s punco.Ne vem, mene to takoj preusmeri na biseksualnost.Da obrnem-si predstavljate reči svojega tipa, da bi rad samo poskusil s tipom?
ja in če tole berejo? me prav nič ni sram tega. in nevem zakaj bi me moglo bit? mislim halo se dogajajo tudi hujše stvari, kot pa želje punce da bi morda preizkusila še drugo možnost. nisem rekla da bi v tem ostala... samo poizkusila za zabavo. mislim zakaj pa ne.
Še dobro, da vem po eni lestvici, do katere sploh ne morem kar tako priti, da sem možno biseksualna oz da me privlači isti spol.
No, pa sem spet nekaj novega izvedela,hvala, Oprah wnb
Krivčeva, zakaj se pa razburjaš?Samo omenila sem kot možnost, ker vem kakšni so srednješolci.Dihaj, dihaj.
No, pa sem spet nekaj novega izvedela,hvala, Oprah wnb

Krivčeva, zakaj se pa razburjaš?Samo omenila sem kot možnost, ker vem kakšni so srednješolci.Dihaj, dihaj.
The world is as you are.
-
- Cosmopsiho
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
emanuela napisal/-a:Še dobro, da vem po eni lestvici, do katere sploh ne morem kar tako priti, da sem možno biseksualna oz da me privlači isti spol.
No, pa sem spet nekaj novega izvedela,hvala, Oprah wnb![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Kinsey_Reports
en obsežen članek.. ki je bil btw dan samo kot zanimivost..
Ne govori točno o tebi, govori pa o široki populaciji, kam ti spadaš, ne vem, niti o tem ni govora..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- Nastja Krivec
- Sramežljivka
Jochie napisal/-a:^^kaj pa če mami in ati bereta???![]()
![]()
![]()
ali pa profesorica matematike?
uf tile so navajeni že kakšnih hujših izbruhov... se najbrž nebi ubadali s tem

Jochie napisal/-a:^^saj imaš prav, meni je s puncami vedno pasalo in še vedno mi paše...![]()
![]()
Pa vejo, da si porocen?
Kar se pa tega tice, da bi moralo bit nekoga "strah" ker je nekaj (pa ja, res groznega) pod pravim imenom povedal na forumu - kaj je ze z uno temo, da hocte videt kako drugi forumasi zgledajo in neke slike in to?
Potem pa je na forumu nekdo, ki veste, kako zgleda in celo ime in blog njen in vse in nekaj poplnoma naravnega napise in dol padete skor, omg kako je to mozno, da je to napisala

Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
- Cosmopsiho
- Nastja Krivec
- Sramežljivka