Ker meni zgleda kot vsaka povprečna obleka, le iz drugačnega materiala. In ima jo v vseh možnih barvah.
Ali je katera druga?
Mogoče tale? Isto Holmes& Yang:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Tebe pa ona tako moti, da te vsak moj pozitiven komentar o njej tako zelo gane in imaš neizmerno potrebo komentirat, al kaj?
Samo zanimal me je katero oblekco ima v mislih. Nč drugega. Pa da se mi ne zdi nič posebnega ta oblekca.
V bistvu mi pa Suri ni nič posebnega. Mi veliko slavnih malčkov bolj pri srcu
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
^^ahh, ne morem ... in ti isto delaš - na vsak pozitiven komentare *male* moraš "spustit kontro", pa čeprov nima niti mal veze s temo (kot npr. tud jz zdej ).
ej nevem tocno ampak vidla sem enkrat v eni trac reviji k sta ble dejansko enako oblecene z enakimi dodatki...
drugac pa so mi tiste oblekice k si jih nalepla k so tri puncke gor, pisane z rozicami ful bolj primerne in lustne kot pa ti dve ki jih nos suri na prejsnjih slikah...nekak mi ne delujejo otrosko ampak ze napol odraslo, je pa gotov res da si pac suri ne sme prvost poceni oblek
purple_rain napisal/-a:^^ahh, ne morem ... in ti isto delaš - na vsak pozitiven komentare *male* moraš "spustit kontro", pa čeprov nima niti mal veze s temo (kot npr. tud jz zdej ).
In ti komentiraš na vsak moj negativen komentar ki je namenjen *mali*
Kako zanimivo
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
Glede Suri - tudi meni je luškana, tudi to, da jo modno oblačijo me ne moti. Hudo mi je le zaradi petk, ki jih občasno nosi, saj tako majhni punčki to res škodi .
Drugače pa mislim, da ima velike potenciale Madonnina Loudres, pa še zelo simpatična je.