nanamiša napisal/-a:monique* napisal/-a:Če nekoga poznaš in ti njegovo mnenje dosti pomeni je še težje biti to kar si, pa čeprav veš da bi bilo tako bolje.
V tem ne vidim smisla
jah smisla .. jst pa ga . oz probelm -- mah pro odvisno od situacije
nanamiša napisal/-a:Problem pa je ja. Ke je ponavadi ravno tko da pred tujci nisi ravno to kar si in svoje mnenje bolj težko izražaš. Pri prijateljih pa ravno obratno.
whitelion napisal/-a:Jah nevem a je to prava tema ... oz pod pravo temo . ampak ok .
jah tko je pr men je pa vedno ta problem da nisem samozavestna.
Če sm sama takrat mi ni nič problem ... npr. bila sem v domu imela sem cimro vedno je ona sesala prah in to . pa ne da jaz ne znam ali da se mi ne da .. ampak kar enostavno sm zadržana ,samo čakam kdaj bo ona naredila , ker si pač mislim da če bom jaz potem mogoče ne bo to pravi trenutek.
Nevem če sem ta primer dobo opisala oz opisuje to kar me teži. Mogoče bo kdo razbral iz tega. Uglavnem problem je da če sm sama bom pucala, šla na sprehod, v trgovino .. če je pa kdo z mano pa samo čakam da bo kaj rekel da gremo sm pa sm ..al da naredim to pa to. In to je kar velik problem. Imela sam tudi fanta in problem je biu isti , spet sm bla zadržana in nikol o ničemer odločala. Prašal me je da kam bova šla jest ..moj odgovor je biu nevem meni je vseeno , nism lačna... itd. pa mi je rekel na danes jas povem kam greva ... kakšen je moj odgovor takrat bil si verjetno mislite.
Upam da mi bo kdo vsaj s kakšno besedo pomagal