Razmišljam, da bi postala prostitutka

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

Alwaleed napisal/-a:Ne, če se dejansko še nisi odločila, je to "due diligence". Ne moreš se odločit za neko dejanje, dokler ne veš, ali to sploh hočeš.

heh, ampak po vajinem mnenju tudi to ne sme trajat pre dolgo (bog ne daj kak mesec ali celo dva) ... :roll: ... ker s tem se že najeda njegova samozavest in potem ni čudno da prihajajo te razno razne teorije o dvigovanju cene in podobne neumnosti.

in ali moški ne spoznava v tem času ženske ali pa vam je vseeno s katero ste samo da je lepa
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

puma napisal/-a:heh, ampak po vajinem mnenju tudi to ne sme trajat pre dolgo (bog ne daj kak mesec ali celo dva) ... :roll:

V enem mesecu pa ja lahko pogruntaš, ali ti je tip všeč ali ti ni?

Ne rečem, če sta vmes dve službeni potovanji, pa mine en mesec od prvega do drugega zmenka.

Ampak daj no, na drugi zmenek sploh ne greš, če prvi ni bil v redu. Tretji je pa res že skrajni čas. :)

Čeprav jaz navijam za prvega.

Aja, in nič ti ne očitam, če res rabiš več kot toliko, da se odločiš. Če rabiš tri leta, rabiš tri leta. Se mi pa to zdi precej neodločno in v tem primeru boš pač čisto objektivno - ne zato, ker bi to jaz obsojal - težko našla dobrega tipa, ki bi tako dolgo čakal. Ker ima tudi on druge opcije. Ki se mogoče odločijo prej. :)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

puma napisal/-a:
Horus napisal/-a:...

z njim ne bos sexala zato, ker ves, da bo pocakal, ker se mu splaca pocakati bolj, kot da isce drugo/gre k prostitutki. Ce bi vedela, da ne bo NOBEDEN cakal, da bos pa ti zadovoljna s tem, kar si nasla, bi pac toliko prej sexala. As simple as that.

ravno zaradi tega prihaja do razno raznih bednih torij o ceni in podobnih teorijah zarote :D

in pri tem moškega spuščaš na nivo psa, ki čaka svojo kost in žensko postavljaš na pozicijo nekoga, ki se igra z tem psom.
:roll:

Moškega na nivo psa in sebe na nivo kosti daješ kar ti sama z izjavami tipa "imam pravico odlašati, kakor dolgo hočem".

Šur, imaš pravico odlašati, v zakup pa vzami dvoje.Velika verjetnost je:

1.Da se bo tip tvojega odlašanja počasi naveličal in šel drugam, pa če si mu še tako všeč, na suhem pač ne misli bit.

2.Da te bo čakal, ampak dokler boš ti odlašala, iskal užitke drugje.
Lady Blue
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lady Blue »

Lol vam se je čist odfukal :D
A mi lahko prosim en napiše povzetek ker se mi res neda vsega brat?

Vidla sem samo par postov od razjarjenih bejbik ki s seksom izsiljujejo tipe, pa jim gre malo na živce da tipi lahko dobijo tud za denar :wink: :evil:

Drugač mam pa zelo prefinjene načrte glede tega, tko da se mi ni treba sekirat zaradi vaših frustracij...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Kar celo temo preber. Je vredna branja :lach:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Džeki napisal/-a:
Šur, imaš pravico odlašati, v zakup pa vzami dvoje.Velika verjetnost je:

1.Da se bo tip tvojega odlašanja počasi naveličal in šel drugam, pa če si mu še tako všeč, na suhem pač ne misli bit.

2.Da te bo čakal, ampak dokler boš ti odlašala, iskal užitke drugje.

a je res tako težko verjet, da eni ljudje dejansko želimo spoznati osebo še preden se zaletavo spustimo v kr nekaj z kr nekom?
in če je nekomu le do tega, da ga namoči in je na nivoju praznjenja jajc ... no, taka oseba potem res bolje da gre iskat praznjenje kje drugje :D
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Horus napisal/-a:puma - point je v tem. Ce zenska pokaze, da je resnicno zaljubljena, ampak pac zaradi nevemkaterega razloga pac ni takoj za seks, ni panike pocakat kak mesec, tudi dva bi verjetno prezivu z mal 3 baze vmes :P Dvigovanje cene je, ko zenska moskemu daje lih toliko, da on ne gre drugam, se mu pa pusti castit vse po spisku.

heh ... kako boš pa vedel, če je res resnično zaljubljena, če je sploh ne poznaš?

In očitno bi počakal le, če bi vedel da boš dobil nekaj v zameno, pri tem pa ti je vseeno kakšna je oseba? ... al si res tako površinski in ti je edino pomembno le kako zgleda in če ti bo ratalo sexat z njo?
Potem takem se niti ne čudim, da izjavljaš razno razne teorije o dvigovanju cene.
Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Angel in devil shoes »

Lol to je verjetno zopet kakšen tip napisal ... Da vidi odziv nas žensk ...

Kar je napisano je pa itak butasto ... Potem si očitno ti nesposobna početi kaj drugega, kot pa dati noge narazen ...

:evil:
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Potem so tudi kelnarji nesposobni, vsi smetarji, vse čistilke, itd... ker to pa res ni umetnost počet- ali pač? :)

Prostitutka, ki bi dala le noge narazen nebi imela nobene stranke. Vsaj ne vem kater moški bi se vrnil k taki.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Alwaleed napisal/-a:Aja, in nič ti ne očitam, če res rabiš več kot toliko, da se odločiš. Če rabiš tri leta, rabiš tri leta. Se mi pa to zdi precej neodločno in v tem primeru boš pač čisto objektivno - ne zato, ker bi to jaz obsojal - težko našla dobrega tipa, ki bi tako dolgo čakal. Ker ima tudi on druge opcije. Ki se mogoče odločijo prej. :)

heh na tretjem zmenku je skrajni čas? heh .. to so tvoja pravila, moja so drugačna :D
Meni spoznavanje osebe zajema malo širši koncept kot le to, da mi je všeč.
In če je nekomu le do sexa in mu je vseeno kdo sem, potem takem to zame ni dober tip, in če se odloči za druge opcije, s tem meni in njemu naredi uslugo :D
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Lady Blue napisal/-a:Lol vam se je čist odfukal :D
A mi lahko prosim en napiše povzetek ker se mi res neda vsega brat?

Vidla sem samo par postov od razjarjenih bejbik ki s seksom izsiljujejo tipe, pa jim gre malo na živce da tipi lahko dobijo tud za denar :wink: :evil:

Drugač mam pa zelo prefinjene načrte glede tega, tko da se mi ni treba sekirat zaradi vaših frustracij...

Težko je povzet kaj je bilo vse napisano...zvečer si vzami čas pa šalco kakava pa preberi celo temo...je zlo zlo zanimiva :P
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

puma napisal/-a:Meni spoznavanje osebe zajema malo širši koncept kot le to, da mi je všeč. In če je nekomu le do sexa in mu je vseeno kdo sem,

V nekaj zmenkih se vidi, kdo si. Če hočeš človeka na tej točki spoznavati dalje, se je treba z njim intimno zbližati. To je prehod v naslednjo fazo spoznavanja. Če to bremzaš, vidim to kot znak, da človeka v bistvu nočeš res spoznati, ker te je iz nekega razloga strah intimnosti. Če te je strah intimnosti, potem nisi pripravljena na zvezo.

V bistvu s tem postavljaš negativen filter. Zagotavljaš, da bodo moški, ki vedo kaj iščejo, odšli, in da bodo ostali samo taki, ki imajo tudi sami s čim težave, in so zato pripravljeni potrpeti tvoje težave z bližino.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Ženska se zelo hitro, ko tipa vidi, odloči, ali bi z njim seksala, ali ne.Nihče mi ne bo rekel, da rabi za premišljevanje več mesecev.Večmesečno nategovanje okoli seksa so igrice, ki se jih gredo izključno ženske, ki želijo preko seksa manipulirati s tipom.

Če sta si dva všeč, je najbolj naravno, da seksata.Seveda nihče ne pravi, da se mora to zgoditi na prvem zmenku, normalno, da se je terba najprej malo spoznati.Ampak to spoznavanje traja največ mesec dni, ajde, recimo dva,ostalo je že nategovanje.

In ja, tip, ki je samozavesten, ve, kaj hoče, ve, da lahko dobi tudi kakšno drugo, ter hoče žensko, ki tudi sama uživa v seksu, bo šel stran, ko bo začutil, da ženska preprosto zavlačuje. Vztrajal bo le obupanec, ki je prisiljen vztrajati, ker ga druge nočejo.Ali pa mladostniški naivnež bo tako pripravljen čakati najstnico, pa še to ne vsak.
Odgovori