Razmišljam, da bi postala prostitutka

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

ampak če tukaj preidemo še malo na samospoštovanje... okej itak se in radodajka in prostitutka ne moreta ravno preveč ceniti. Ampak če že, potem je meni bol sramotno da p***a vzame keš od tipa ker jo je lohk tko fajn nabrisu, kot pa picka ki samo sexa in se ma fajn.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

Horus napisal/-a:Alwaleed - respect :) Znas japonsko, ali si imel samo dobrega prevajalca? xD

Malo sem skombiniral Google Translate in Yahoo Babelfish. :)

emanuela napisal/-a:Tip spozna žensko v diskaču. Se zaljubi, čez nekaj mesecev se poročita. Vsi vemo, da se je preselila k njemu direktno iz night cluba. Ampak na koncu- še vedno laže, da je prej delala v frizerskem salonu, vsaka ženska, ki ima minico je za njo kur*ba. In takšne in še hujše izjave letijo iz ust ženske, ki je prišla iz druge države k nam, delala kot plesalka in prostitutka. Drugi primer-spet ženska iz (tokrat Ukrajine), slovenke so za njo najhujše kar je možno, sama pa spet direkt iz cluba.

Zanimive izkušnje.

Jaz poznam eno iz smeri Ukrajine, ki je v Slovenijo prišla na podoben način. (Ne, nisem z njo seksal, niti je nisem spoznal na ta način.) Šlo je za globoko ranjeno osebo, za katero je bila to odločitev obupa. Njeno prostituiranje je vsebovalo elemente izkoriščanja in prisile, kar je za moje pojme kriminalno. Imela pa je srečo; ena od strank ji je pomagala pobegniti iz kluba in dobiti dovoljenje za bivanje. Če prav vem, se je odtlej postavila na noge in dela nekaj bolj vsakdanjega. Kolikor sem jo spoznal, je šlo za po karakterju zelo "sweet" osebo, ki ni nikomur želela nič žalega. Se ji je pa v življenju zgodilo kar nekaj slabih stvari, od katerih je na srečo uspela zbežati.

Vem tudi za par drugih, ki so to dejavnost opravljale v lastni režiji in sem dobil vtis, da jim gre kar v redu.

Zares high-class spremljevalke osebno še nisem spoznal, temveč sem bral, kar je kakšna objavila v medijih ali na netu. Po drugi strani tudi ni nujno, da bi vedel, da sem jo spoznal, saj ni razloga, da bi svoje delo oglaševala.

Absolutno sem proti izkoriščanju in zlorabi. Tudi med prostovoljnimi prostitutkami ne trdim, da je vsaka pri pravi pameti.

Ampak to ne pomeni, da takih ni. Če je pri pravi pameti, konec koncev verjetno sosedje ne bodo vedeli in govorili okrog o njej, da je prostitutka.
Zadnjič spremenil Alwaleed, dne 29. Mar. 2010 0:29, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Horus napisal/-a:Meni se zdi, da je sramotno biti pijan, pa magari enkrat. In to bolj sramotno, kot ce si placan za sex :P

meni je pa sramotno tvoje razmišljanje.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

nanamiša napisal/-a:ampak če tukaj preidemo še malo na samospoštovanje... okej itak se in radodajka in prostitutka ne moreta ravno preveč ceniti.
Pa od kje ta ideja, da se te bejbe ne cenijo?
Sej ne veš kakšnih 50 jih ima za sabo. Za prostitutko smo ugotavljali, da včasih ne sme bit preveč zbirčna, ampak radodajka je pa vsekakor lahko, heh.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

nanamiša napisal/-a:
Horus napisal/-a:Meni se zdi, da je sramotno biti pijan, pa magari enkrat. In to bolj sramotno, kot ce si placan za sex :P

meni je pa sramotno tvoje razmišljanje.

Mnenja se razlikujejo.
Horus

Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

Horus napisal/-a:Prostitutke pac vsem zenskam znizujejo "ceno na trgu". Ce prostitutk ne bi bilo, bi lahko zenske postavile za sex veliko visjo "ceno", kot jo lahko postavijo sedaj. Pac, zenskam predstavljajo prostitutke nelojalno konkurenco, tega pa v svojem "fohu" nihce ne mara.

Tisti moški, ki obiskujejo prostitutke, ker niso 'sposobni' imeti razmerja ali pa si ga sploh ne želijo, tak moški ne dviguje ali spušča ceno nobeni ženski. In ravno zaradi takšnih moških so po mojem menju prostitutke razbremenilke družbe, saj bi se ti v nasprotnem primeru znašali nad ženskami kako drugače.

in bil bi čas, da tipi skužite, da če ženska noče sexati z vami, to ne pomeni, da si dviguje ceno, ampak da ni zainteresirana zate.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

p***a ki se za keš (ali ne) pusti nategovati nevem kolkim tipom ( da ne rečem kakšnim) se ne more spoštovati.
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a maniac »

Opa, kdaj smo se pa dogovorili, "da govorimo o radodajkah, ki so vsak vikend tako naklane, da se niti spomnijo ne, kaj se je z njimi dogajalo."? Če govorimo o takih, se namreč strinjam s tabo - tudi glede pijančevanja, sicer pa ne.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

nanamiša napisal/-a:p***a ki se za keš (ali ne) pusti nategovati nevem kolkim tipom ( da ne rečem kakšnim) se ne more spoštovati.
Kaj pa če ona njih nateguje? :D
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

in kaj to spremeni ? :lol:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^vse?
Je razlika med tem, da ona izbira in da "se pusti nategovat".
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

ena prostituka ki se s tem preživlja ima pa res toliko možnosti na izbiro :lol:
Horus

Odgovori