*mala* napisal/-a:Ti vidiš vse z svojega vidika. Odgovora tvojega moža pa pač ne bomo izvedeli, tako da tvoje izjave veljajo za "edino resnico" v tem primeru. Ampak dejanska resnica je pa lahko čisto drugačna...
Verjetno se je mož res spremenil, ampak mogoče je pa njegova sprememba le "odgovor" na tvojo spremembo

Poslušaj, potem lahko zapremo vse teme, ker je od vsake zgodbe samo ena plat. A lahko počakaš, da povem svoje. Odgovore podajaš predno veš zakaj se sploh gre.
Spremembe so iz njegove strani, ne moje. In ne vsiljuj mi svojega mnenja.
Po poroki se je vse precej spremenilo. Prej se je bal, da bom našla drugega, zato se je delal medenega, pridnega, prijaznega, dokler me ni zaprosil za poroko. Sedaj vem, da predvsem zaradi tega, da me je priklenil nase. Ko sem enkrat podpisala je bilo vse drugače. Začel mi je metat v obraz, da sedaj sem žena in naj izpolnjujem svoje dolžnosti. Prej se je trudil, mi nosil zajtrk v posteljo, pospravljal, kuhal, bi oh in sploh popoln moški. Potem pa je začel lenarit, za vsa gospodinjska opravila sem bila sama, nobene pozornosti več, razen v postelji. Kamorkoli sem šla je godrnjal, če se to za ženo spodobi, medtem ko je tudi sam hodil s kolegi na pijačo. Prej nikoli nič, potem kar naenkrat nisem smela nikamor. Stalno je ponavljal, da zdaj sem žena in nimam več pravic, ampak samo še dolžnosti. Vsak denar, ki sem ga zapravila (moj denar) je bil po njegovo nesmiselno porabljen. Njegov pa je kopnel za popolnoma nepotrebne stvari.