puma napisal/-a:tud če bo ta poklic legitimen, dvomim da bo kdaj družbeno cenjen, saj prostitutke zaničujejo tako ženske kot moški.
To je trenutno stanje, ki pa ni univerzalno. Nobene potrebe ni, da tako vedno je.
emanuela napisal/-a:Delo prostitutk je nekoristno.
Razvrat in spb so dovolj krizne že brez njih.In se sploh ne gre da bi mi ukradla tipa, oz za to izjavo.Gre se za to, da bi si tipi svoje potrebe lahko zadovoljili na drugačen način.Z normalnimi odnosi.
Pa je vseeno ali si ne more najti ženske ali pa mu je to, da za seks plača fetiš-ali pa ima fetiše, ki si jih normalnim ženskam ne upa predstaviti, prostitutki pa.
emanuela napisal/-a:Me pa zanima-ste res tako open minded tudi v resnici?
Bi npr imeli prijateljico, ki je prostitutka?Bi jo spoznale s svojim tipom npr?
emanuela napisal/-a:Puma, zdaj nismo več v tistih časih.
emanuela napisal/-a:Zdaj dvomim, da bi se zaradi moje (in pač morale ostalih) začutil porast posilstev in napadov na ženske.Govorimo o današnjih razmerah, ko več splavarjev itd nimamo...tako da je nesmiselno govoriti in primerjati danes in včeraj (oz 18, 19. stol).
emanuela napisal/-a:Puma, zdaj nismo več v tistih časih.
Zdaj dvomim, da bi se zaradi moje (in pač morale ostalih) začutil porast posilstev in napadov na ženske.Govorimo o današnjih razmerah, ko več splavarjev itd nimamo...tako da je nesmiselno govoriti in primerjati danes in včeraj (oz 18, 19. stol).
emanuela napisal/-a:Alwaleed, zakaj imam občutek, da si strasten zagovornik običnih lenih kur*b (izključene ženske, ki so v to prisiljene) samo zato, ker bi se, če bi prišlo do nekih situacij tudi sam poslužil njihovih uslug?
emanuela napisal/-a:Drznem si reči, da ob pravilni vzgoji do tega ne bo prišlo in resnično upam, da bom uspela otroke vzgojiti do te mere, da bodo cenili pomen izobrazbe in pošteno prisluženega denarja.