Alwaleed napisal/-a:nanamiša napisal/-a:tudi mene ni sram priznati, da si takšne prijateljice ne želim.
Tudi njih ni sram priznati, da si ne želijo take prijateljice, kot si ti
volk sit in koza cela

Alwaleed napisal/-a:nanamiša napisal/-a:ampak jaz smetarja spoštujem, ker dela koristno delo! Zato da dva poklica nikakor ne moreš primerjati.
Potem tudi maserk ne spoštuješ, ker masaža ni koristno delo?
Edini razlog, zakaj se ti prostitutke ne zdijo koristne, je zato, ker sama nimaš potrebe po njihovih uslugah, drugim pa te potrebe ne priznaš.
Razlog, da ne maraš prostitutk, je v tem, da njihovim strankam ne priznaš pravice, da bi tovrstno storitev potrebovali in jo uporabljali.
Alwaleed napisal/-a:Poklic prostitutke v primerjavi z drugimi ni niti psihično niti fizično tako nevaren, da bi bil to legitimen razlog proti prostovoljni prostituciji.
nanamiša napisal/-a:Alwaleed napisal/-a:Edini razlog, zakaj se ti prostitutke ne zdijo koristne, je zato, ker sama nimaš potrebe po njihovih uslugah, drugim pa te potrebe ne priznaš.
Razlog, da ne maraš prostitutk, je v tem, da njihovim strankam ne priznaš pravice, da bi tovrstno storitev potrebovali in jo uporabljali.
Glavno da ti poznaš moje razloge![]()
Jaz sem samo povedala zakaj smetarje spoštujem ( če je bilo ravno omenjeno) in mi ne potrebuješ naštevati poklice češ koga spoštujem in koga ne. Lahko pa odpreš novo temo o poklicih pa ti bom tam odgovorila
Alwaleed napisal/-a:Ne, nanamiša. To logično sledi iz tvoje trditve, da smetarji "za razliko od prostitutk" opravljajo "koristno delo".
To jasno implicira, da se ti delo prostitutk ne zdi koristno.
To jasno implicira, da strankam prostitutk ne priznavaš potrebe in pravice do uporabe te usluge.
Če bi jim to pravico in potrebo priznavala, se ti delo prostitutk ne bi moglo zdeti nekoristno.
Vsako delo, ki nekomu izpolnjuje neko potrebo, je koristno.
puma napisal/-a:Tvoja izjava, da delo prostitutke niti ni tako nevarno, je identična izjavi, da delo prostitutke je nevarno
nanamiša napisal/-a:Res ne vidim kej koristnega v tem deluLahko pa razložiš zakaj je zate prostitucija koristna
Alwaleed napisal/-a:puma napisal/-a:Tvoja izjava, da delo prostitutke niti ni tako nevarno, je identična izjavi, da delo prostitutke je nevarno
Ne vem, kdo zdaj nečesa tukaj ne šteka.
Alwaleed napisal/-a:Prvo kot prvo je vprašanje, ali je nevarnost nekega poklica sploh argument, ki ga lahko drugi uporabijo, da nekomu preprečijo izbiro tega poklica.
Alwaleed napisal/-a:Kot drugo, če bi že to bil argument, je dosti legitimnih poklicev, ki so bolj nevarni, in so cenjeni.
Alwaleed napisal/-a:Bottom line, nevarnost ali ne-nevarnost dela prostitutk ni noben argument proti cenjenosti tega poklica. Lahko je kvečjemu izgovor, medtem ko je pravi razlog za ne-cenjenost drugje.
Specifično je razlog ta: "Kurba mi je ukradla tipa!"
emanuela napisal/-a:Delo prostitutk je nekoristno. Razvrat in spb so dovolj krizne že brez njih.
emanuela napisal/-a:Gre se za to, da bi si tipi svoje potrebe lahko zadovoljili na drugačen način.Z normalnimi odnosi.