Meni je tud Manuela žal. Simpatični poba je, z mega glasom, samo kaj ko mi je pri njegovem nastopu vedno nekaj falilo. Razen "Bilder von dir" je bil wow. Sploh začetek. Samo kljub temu bi Helmuta domov poslala, ne njega.
Zdaj sta mi pa še ostala samo Kim in Checker, too bad. Še ena sezona, ki bo imela zmagovalca (Menowin? Mehrzad?) za katerega mi bo kompletno vseeno.
Sem se pa klanjala Nini, ki je prvič pokazala (in verjetno tudi zadnič), da ni vedno neki pricofuk, ki se strinja z vsem, kaj Dieter in ovi drugi rečeta. Ker ko sta ta dva začela kak dobro je Menowin zapel "Über sieben Brücken musst du gehen," sem si mislila samo: "Haaa?"
Ko je tip s toto okroglo glavo stopo na oder v wanna-be-gangster-rapper outfitu in začel z ekstremno visoko štimo šlagera pet, sem mislila, da nisem v pravem filmu. Naj ma ded glas taki ko angelčki (hehe), samo antipatični mi je tak hudo fejst, da bi najrajši v televizijo skočla.
EDIT
Helmut Orosz (30) ist ab sofort vom Gesangswettbewerb „Deutschland sucht den Superstar“ ausgeschlossen. Grund dafür ist sein Drogenkonsum während der laufenden Staffel, der jetzt bekannt und von Helmut bestätigte wurde.
^^Hahah ne me jeb--.
Ni čudno, da je mel probleme s tekstom. Keri fail.
Edino kaj zna na tej novici bit dobrega je to, da bo prišo mogoče zdaj Manu back.