*mala* napisal/-a:Če bi hotela bit neodkrita in promovirat prostitucijo, nebi tudi vseh slabih izkušenj opisala. In tud teh je nekaj

Ne trdim, da je 100% resnica. Ampak ta knjiga je dejansko "sprintan" blog. Bar odvzetih zgodb seveda. In za tiste zgodbe se vidi datum kdaj so bile napisane in to večinoma skoraj direkt po "zmenkih". In tudi sedaj odkrito govori o prostituciji in se ne sramuje tega dela preteklosti.
Kako lahko komentirate nekaj, kar ne veste kako je nastalo, ne kaj piše.
mater si se zalepla na ta blog
... je pač ena izkušnja ene osebe, in to je njena izkušnja (kolk je resnična je pa vprašanje), sam to ne pomeni, da imajo vse prostitutke takšno izkušnjo ali pa da bodo vse zdravnice našle zdravilo za raka ali aids
Mi je pa zanimiv tvoj 'romantičen pogled' na prostitucijo, ki me spominja na tist film, kjer je igrala Julia Roberts prostitutko in seveda naletela na ah in oh prelepega tipa.
... prav tako mi je zanimiv odziv tipov, namreč v temi kjer se je debatiralo koliko je katera imela spolnih partnerjev, so bili zgroženi, če je imela katera okrog 50 tipov, medtem ko v tej temi, podpirajo žensko, ki jih imela 1000

...
mene osebno pri prostituciji bega le to, ali je ta dejasnko prostovoljna ali ne, saj je trgovina z belim blagom še vedno močno razvita.
Bi pa bilo fajn poiskati ali narediti raziskavo pri osebah, ki se prostovoljno odločijo za prostitucijo, kljub temu, da imajo tudi druge možnosti na razpolago.