amark31 napisal/-a:Namen te belldejour (že ime je totalno marketinško... zelo dober film od Louisa Bunnuela z Catherine Denueve iz 60tih let).
predvidevam, da je bil namen prodati knjigo ne... pa potem film.
Cela zgodba je lahko v kompletu ali pa samo delno izmišljena in sicer tako, da dopade ženskemu občinstvu, ker moški ne beremo ljubavnih romanov, pa mehiških nadaljevank tut ne gledamo.
Definitivno je vmes tudi kakšen lep, verjetno pa je večina povprečna ali podpovprečna.
Zdaj grem pa rolat.. da ne bom fat fuck in bom mogu pol po belle de jour skakat.
Vem, da ni, zato sem pa jz. Ker, really, primerjat prostitutko in morilca..itak. Rajši mam 20 prvih za sosede kot 1 drugega.novapunca napisal/-a:purple_rain napisal/-a:^^:lach:
Primerjava je pa itak trapasta, prostitutka glih ne ubija.
In, ja, še enkrat preglej temo, boš vidla kako se folk preveč ukvarja s tem "problemom" (ki je kakšen že? Kako bo po zaključeni karieri zgledalo njeno življenje?)
Saj ni rekla, da ubija.
Nič ni garantirano v življenju, razen pač da moramo enkrat umret.novapunca napisal/-a:Ampak, da nikoli ne veš kdaj se vrne na stara pota.
Ja, s to razliko, da mene ne skrbi/ne zanima, kako bi se taka ženska teoretično potem kasneje znašla v življenju, nanamiša jo pa kar takoj obsoja na propad.novapunca napisal/-a:Tema je pa najbrž odprta zato, da se komentira, torej se tudi ti ubadaš s tem problemom.
*mala* napisal/-a:So what?
Fascinantno mi je njeno pisanje, občudujem, da se ne sramuje tega kar počne, da ima ženska doktorat, da bo mogoče ravno ona odkrila zdravilo za raka, ki bo rešilo tvojemu otroku življenjeSram jo bodi, a ne?
Ne morem verjet, da je v 21 stoletju folk še vedno tako ozkogled in zategnjen, da ne sprejema drugih mnenj, da vse vidi le iz svojega zategnjenega pogleda.
Kdo je pa rekel, da bi on tebe imel? Oz., saj nihče nikogar ne sili imet takega človeka.novapunca napisal/-a:Nikoli pa ne bi imela moškega, ki je bil nekoč prostitud, oziroma nikoli ne bi imela moškega, ki je spal z velikim številom žensk pa naj je bilo to za denar ali ne. Ob takšnem bi se vedno počutila kot objekt, ne pa zaželjena iz ljubezni.
punkie_ napisal/-a:amark31 napisal/-a:K prostitutkam v veliki večini hodijo tipi, ki so: v resni zvezi, poročeni, si hočejo na hitro spraznit jajca, nimajo časa, so tok fucked up, da jih nobena ženska ne more prenašat, ne morejo drugje dobit...
saj vem da si tip in hočeš tukaj ženskam v rit lezt, ampak a si pomislil tud na varianto, da so danes nekatere ženske precej zategnjene, frigidne, furajo samo še misijonarca, se ne potrudijo več za svoje tipe, ker so pač poročene in se jim kao ni več treba??
prostitutka si lahko tudi zelo na prefinjen način, brez starih kosmatih atkov. govoriš, kot da bi naredil kakšno raziskavo na področju prostitucije v sloveniji. ni vse črno pa belo veš.
Džeki napisal/-a:Ampak za to mora imeti ženska pošteno pospravljeno podstrešje, od začetka vedati, v kaj se spušča in zakaj.Avtorica te teme se mi ne zdi tak karakter, prej naivnica, ki si sve skupaj predstavlja zelo po domače. O sebi in svojih željah ve le, da bi "rada imela ful dnarja". Ja, zakaj potem ne poroči enega bogataša, najelegantnejša pot?