nixie napisal/-a:Na začetku, sem tudi jaz mislila, da niso vsi moški kot Horus...pol sem začela malo premišljat...in, ko sem kje vidla kakšno res dobro žensko sem vprašala mojega, če mu je všeč in če bi seksal z njo...in vedno odgovor: Če bi bil samski...
Ženske pa ne bi, kar tako seksale z nekom, ki lepo zgleda, tudi v primeru samskosti...TAKO JE
Te moram "razočarat", da to ni res. Sem samski in nedolgo nazaj je pristopila k meni ena privlačna punca in po kratkem pogovoru je bilo kar hitro jasno kaj si želi od mene.
Po tej ugotovitvi sem jo kar hitro odslovil, ker mi ni do takšnih bednih igric. Nimam nekih potreb, da bi se hvalil pred kolegi kakšno dobro bejbo sem včeraj podr, izkušenj si pa na ta način tudi ne pridobim.
Nismo vsi moški taki, da bi se ob vsaki priliki dol dali, sam da je dobra bejba. Konec koncev lepota punce ne pomeni tudi dober seks (one night stand je pa itak po večini slab seks v primerjavi z resno partnerko) torej zakaj bi se sploh spuščal v to? Edino kar lahko od takšne situacije "pridobim" je kakšno spolno prenosljivo bolezen - ne hvala! Za ego pa je bil že dovolj pogovor z njo in njeni nameni.
Ne vem, tisti ki se hoče z vsako luštno punco dol dat ga malo meče testosteron.
Če pa fant noče bit s tabo, kljub temu, da se ful dobro razumeta, se imata super, ko sta skupaj, celo seks je lahko fenomenalen (če sta npr. seks frenda), pa je problem v tem al da se mu ne zdiš dovolj privlačna al pa ti manjka določena kvaliteta, ki jo on v puncah išče. Ta kvaliteta pa je lahko marsikaj - od lepega nasmeška, da je popularen, da ima denar, da je visok, da je posebno zabaven... skratka, karkoli.
Poznam eno punco, ki je pustila fanta s katerim sta se fenomenalno razumela in ujela ne vseh področjih samo zato, ker si je našla drugega (s katerim se je pol tak dobro razumela kot z bivšim, celo seks je bil slabši), ki pa je bil visok. Že samo dejstvo, da je on visok, je to punco tako privlačilo, da so postale vse ostale kvalitete v njenih očeh manjvredne oz. nepomembne.
To pomeni, da se jaz lahko s punco fenomenalno razumem, sva si sorodni duši in ne vem kaj še, ampak če bo pri punci pomembno, (primer) da sem fejst poraščen po telesu, bom pogrnil na celi črti.
Najbolj žalostno pa je to, da se ta punca, da so ji všeč poraščeni fantje sploh zavedala ne bo.