But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Zame osebno se najde malo katera slika na kateri mi je suri oblečena za 4 letnega otroka primerno.( slike ne bom iskala, ker se mi enostavno ne ljubi brskati po takšnih stvareh). Lahko samo rečem da je čisto preveč pretiravanja. Kar se tiče oblačil in obutve. Da psloh ne govorim o modnih dodatkih ki jih sploh ne bi bilo treba.
Ampak v javnosti mora biti lepa.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
ah dej no.. sej vsi vemo, da kakršnje koli pete za otroka niso primerne.. In niti prebližno ne pripomorejo k boljšemu ravnotežju in gibanju-pač pa k problemom s hojo in hrbtenico ko bo starejša.
And if your head explodes with dark forebodings too I'll see you on the dark side of the moon.
nanamiša napisal/-a:purple_rain pa a je s teboj kaj narobe?
kolikokrat ti pa še morem napisati, da nikjer ne govorim o tem kakšno vzgojo imata in kaj delata s suri doma. Komentiram le slike. đizs ej
Kje peggysue*, da še ona napiše ooo hudo jst sem bila v mestu/kmetiji tud čist taka
Glej,tvoje mnenje sem prebrala,sama sem povedala svojega in odnehala.Ne zato,ker si ti prišla do zaključka,da veš več od mene,pač pa zato,ker razmišljaš in komuniciraš na precej aroganten način.Očitno je,da tujega mnenja ne sprejemaš,zato tudi ne vidim smisla,da bi se kakorkoli odzivala na tvoje poste.
Ni potebe. Zase vem da se mi mnenje glede teh stvari ne bo spremenilo. Za vas pa upam, ko boste imele svoje otroke, da boste znale malo bolj zdravo razmišljati
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
Isto razmišljam že par let, ne verjamem da se bo kaj spremenilo v prihodnosti
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.