nanamiša napisal/-a:glavno da jaz vem, glede na tvoje stavke, da bol malo veš o slovenskih plačah in o tem kaj je za otroka dobro.
Glavno je,da misliš,da imaš prav!

Veliko bolj verjetno bo da je razvajen en otrok iz bogate družine kot pa iz reven.
Otrok postane razvajen ko vidi da lahko dobi vse kar si želi. In bogata starša bosta kupila svojemu otroku vse kar si zaželi in tamali bo to pridno izkorišču...
Pa sej ne mormo zares vedt kakšna je dejansko njihova vzgoja, vsekakor ne mormo sodt samo po teh parih fotkah, ki nam jih kažejo. Res je, da so velik po štacunah, oz. vsaj tako hočejo mediji pokazat, ampak to še ne pove dosti o dejanski vzgoji oz. "stanju duha" teh otrok; prav tako je tudi res, da se velikokrat izkaže, da so pretirano razvajeni (Paris H., Lindsay), ampak vseeno - give 'em the benefit of doubt.emanuela napisal/-a:Te male razvajenke so tako vzgojene.Vzgojene in navajene so, da prosti čas preživljajo po trgovinah, po parkcih-seveda za razkazovanje, v gl, vse se vrti okrog tega-lepa sem itd.
Če bi pa te puhoglavke otroke vzgajale v normalnem duhu že od majhnega, bi tamale bose raje hodile kot v petkah.Zdaj pa jim je to pač normalno , kakor je staršem normalno da ne šparajo na oblekah otrok.
http://x17online.com/celebrities/katie_holmes/x17_xclusive_katie_and_bella_go_bargain_shopping_at_hm-03092010.phpnanamiša napisal/-a:prav vseeno mi je kaj je katie oblikovala in kaj ne. kaj misliš da ostale kose oblačil pa kupuje za 20€? Mogoče je ta oblekca ena izmed najbolj poceni oblekc...