Pa če mi katera reče, da bi s toliko denarja nakupovala vsa oblačila v H&M (in podobnih trgovinah), ji je verjamem.
Tista oblekca od Suri (za 500€). Sem takoj vedela da se bo nekdo spodtaknil od njo

*mala* napisal/-a:Punce, a ve si pa nebi privoščile, če bi imela par miljonov dolarjev dohodka na leto? Ali bi sebi kupovale znamke, otrokom pa H&M oblačila?
Pa če mi katera reče, da bi s toliko denarja nakupovala vsa oblačila v H&M (in podobnih trgovinah), ji je verjamem.
Tista oblekca od Suri (za 500€). Sem takoj vedela da se bo nekdo spodtaknil od njoTa oblačila je Katie oblikovala in sem prepričana, da zanjo ni plačala niti centa (če že oblikuješ je skoraj logično, da tudi sam dobiš kose
). Taka cena je pač v trgovini.
nanamiša napisal/-a:PeggySue* napisal/-a:Cene večine oblačilc so takšne,da si jih lahko privošči marsikateri slovenski otrok.
to si ti misliš...
Nevem pa kdo bi bil tako bolan da bi otroku kupil kapo ali navadno jopco čez 200€, da ne govorim o obleki za 500€... Jah res lahko vsaka mama kupi obleko za 500€ pa ji potem od plače ostare recimo bogih 400€ ( da ne rečem manj)
In to otroku, ki bo oblačila prerasu že naslednji mesec. Bolano je to ja.
Ampak seveda je za tuje "zvezdnike" to drobiž. Kar je žalostno!
*mala* napisal/-a:Koliko denarja povprečne ženske zapravimo, pa ga nebi bilo treba. In tudi tega bi lahko porabile v bolj koristne namene. Samo da se gre tukaj za ogromne razlike v višini denarja, ki se ga "zmeče" stran.
Kako pa vemo, da si tamali dejansko ne želijo bit tako oblečeni?
Se mi pogosto zdi, da ima Katie boljši okus kot je tamala oblečena. Tamali si hitro izborijo, da se sami oblačijo (seveda ne ko komaj shodijo), potem ga pa težko pripraviš, da obleče nekaj kar on noče imeti na sebi. Pa imajo včasih zelo čudaški okus (in zabavne kombinacije
).