Drugače je pa tu kjer živim. Za cca. 7km dolgo progo odšteješ 1.20eu pa vozi na 15min do ure pa pol... Kar me pa najbolj moti je pa da gre zadnji avtobus ob 22.00 ...

S terencem na fitnes, a, taki mi ga zmagajo.Boa napisal/-a:In nikol mi ni šlo v račun da se človk pele 1km v službo z avtom pol pa popoldne na veliko športa in laufa in ne vem kaj. Neumno, vsaj zame.
Če te jz vidm, se ti pridružim za en krog z mojim pravtako rdečim kolesom in vijolčnimi cotami.Boa napisal/-a:Zdej pa če me kje vidte k se v oblekci furam s kolesom me hitr v not to wear napište. aja pa zanalšč bom mela vjolčno oblekco k ne paše na moj rdeč kolo.
McLarnovc napisal/-a:evva napisal/-a:positive_vibration mene sigurno ne boš vidla na kolesu, sploh pa ne da bi šla z njim v šolo. Če imam avto, grem valda rajši z avtom, naj gre s kolesom tisti, ki mora. Za svoje telo poskrbim raje drugače (tek, fitnes...), kot da se v petkah vozim na kolesu. Tudi, ko ne grem na faks in ko je lepo vreme, grem veliko raje z rolerji kam, kakor pa s kolesom, vsakomur svoje.
P.S. Vrni se na temo.
Zarad takih je pa po ljubljani taka gužva kot je... Živi 1km stran od šole/faksa, pa se mora z avtom peljat, bognedaj s trolo....
Liefde napisal/-a:Čez čas lahko čisto neopazno vplivaš nanj ... in se v njegovi omari čudežno pojavijo nove majčke ... stare pa po malem izginjajoVse se da